• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Εκπαιδευτικοί Έβρου: "Αποχαιρετούμε σήμερα την αγαπημένη φίλη και συναδέλφισσα Ευαγγελία (Λίτσα ) Γκιντίδου"

May 09, 2023 734

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ                                               

Οι εκπαιδευτικοί της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου αποχαιρετούμε την αγαπημένη μας Λίτσα…

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα την αγαπημένη φίλη και συναδέλφισσα Ευαγγελία (Λίτσα )  Γκιντίδου.

Η Λίτσα μοίραζε απλόχερα το χαμόγελό της και ξεχώριζε για το ήθος, την ευγένεια, τη γλυκύτητά της, την ξεχωριστή αγάπη της  για όλους τους ανθρώπους και για όλα τα πλάσματα του θεού. Η ζωή της ήταν γεμάτη προσφορά και καλοσύνη για τους συναδέλφους, τα σχολεία και για όλη την ακριτική μας κοινωνία. Παρ' όλη την  πολύχρονη σκληρή και άνιση μάχη της με την επάρατη νόσο, μετείχε ενεργά και στα συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου μας από τις θέσεις του μέλους του Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ και του αντιπροέδρου, αγωνιζόμενη με αταλάντευτο και δυναμικό τρόπο για τα δικαιώματα και  την αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού, για σταθερή εργασία, για μαζικούς διορισμούς  και για ένα καλύτερο σχολείο, σε μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία. 

Το τραγούδι ήταν η μεγάλη της αγάπη και μέσα απ' αυτό εξέφραζε με άμεσο και γνήσιο τρόπο,  τους καημούς, τα παράπονα, τις αγωνίες, τις χαρές και τις λύπες, τα όνειρα του απλού ανθρώπου για μια καλύτερη ζωή.

Είναι τιμή για όσους τη γνωρίσαμε, το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Όταν αναγκάζεσαι να αποχωριστείς έναν νέο και τόσο αγαπημένο άνθρωπο τα λόγια περισσεύουν…

Η σορός της εκλιπούσης θα βρίσκεται στις 17.00 αύριο Τρίτη 09/05 στον Ι. Ενοριακό Ναό του Αγίου Γεωργίου Μάνης Διδυμοτείχου, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 18.00.

Το Δ.Σ. της Β΄ΕΛΜΕ Έβρου, εκπροσωπώντας όλους τους συναδέλφους, θα παρίσταται στην εξόδιο ακολουθία και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της.

Η οικογένειά της ζητεί, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το ΣYΛΛOΓO KAPKINOΠAΘΩN KAI ΦIΛΩN NOMOY EBPOY "ΣYNEXIZΩ", Aρ.ΛOΓ.ΠEIPAIΩΣ:1830 0061 8301 0432323 KAI IBAN:GR 460171 1830 0061 8301 0432323

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.

ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΛΙΤΣΑ!

Το Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search