• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή η δασκάλα Αγγελική Λαΐου

May 24, 2023 608

Η Δασκάλα του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΪΟΥ, έφυγε από την ζωή την Τρίτη 23 – 5 – 2023 ύστερα από σκληρή και γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η Αγγελική Λαϊου ήταν μια εξαιρετική δασκάλα, υπέροχος άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητή εκπαιδευτικός, η οποία πρόσφερε επί σειρά ετών τις εκπαιδευτικές της υπηρεσίες σε σχολεία του Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΪΟΥ

Η συνάδελφός μας, Δασκάλα του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΪΟΥ, έφυγε από την ζωή την Τρίτη 23 – 5 – 2023 ύστερα από σκληρή και γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η Αγγελική μας ήταν μια εξαιρετική δασκάλα, υπέροχος άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητή συνάδελφος, η οποία πρόσφερε επί σειρά ετών τις εκπαιδευτικές της υπηρεσίες σε σχολεία του Αμαρουσίου.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη και οδύνη όλων των συναδέλφων – μελών του σωματείου μας καταθέτει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους της εκλιπούσας αλλά και στον σύλλογο των διδασκόντων του 11ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου.  

Ακολουθεί μήνυμα της οικογένειάς της:

« Η οικογένεια της Αγγελικής Λαΐου είναι συγκινημένη και ευγνώμων για τη στήριξη που έχει λάβει το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς, η αγαπημένη μας Αγγελική δεν τα κατάφερε. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για οικονομική βοήθεια. Οποιαδήποτε παραπάνω βοήθεια θα δοθεί σε σύλλογο καρκινοπαθών. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη και την αγάπη».

Η τελετή αποχαιρετισμού της συναδέλφου μας Αγγελικής Λαΐου θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 25 – 5 – 2023 στις 16:15 στο αποτεφρωτήριο της ΡΙΤΣΩΝΑΣ. Η οικογένεια της εκλιπούσας έχει μισθώσει λεωφορείο (50 θέσεων) το οποίο θα αναχωρήσει στις 15:00 της ίδιας ημέρας (Πέμπτη 25 – 5 – 2023) έξω από το 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search