• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Βαθιά θλίψη για το θάνατο της Άννας Γαλεγαλίδου

December 21, 2020 110

Η Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με ένα αυαίσθητο κείμενο απευθύνει το στερνό αντίο στην Άννα Γαλεγαλίδου

Αναλυτικά:

 

Για το θάνατο της Άννας Γαλεγαλίδου, καθαρίστριας

στο 1ου Γυμνασίου Σταυρούπολης

 

Το Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο της Άννας Γαλεγαλίδου, καθαρίστριας στο 1ου Γυμνασίο Σταυρούπολης, και τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά της, τους συναδέλφους της στην καθαριότητα και στα μέλη του σωματείου της όπου ήταν για πολλά χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Με καθυστέρηση μάθαμε για τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο της Άννας που έφυγε στις 26 Νοεμβρίου, λόγω των μέτρων για την πανδημία και επειδή τα σχολεία είναι κλειστά. Επισκεφθήκαμε το σχολείο της όπου δούλευε πάρα πολλά χρόνια, το 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης. Μάθαμε για τις τραγικές συνθήκες του θανάτου της. Μέχρι την τελευταία ώρα εκδήλωνε το ενδιαφέρον της για το σχολείο και τους δικούς της ανθρώπους.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και οι συνάδελφοί της στην καθαριότητα στο σχολείο, τα μέλη του σωματείου της είναι συντετριμμένοι από το θάνατό της. Οι εκπαιδευτικοί έχουν να θυμούνται τη φροντίδα που είχε για το σχολείο, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα στη δουλειά της. Η συνάδελφός της στην καθαριότητα του σχολείου την αλληλεγγύη απέναντι στους συναδέλφους της, τόσο στη δουλειά της, όσο και στη ζωή της. Οι συνάδελφοί της στο σωματείο της όλα αυτά κι ακόμη την αγωνιστικότητά της στις διεκδικήσεις, το γλυκό της χαμόγελο με το οποίο αντιμετώπιζε ακόμη και τις δυσκολίες της ζωής.

Εμείς, τα μέλη της Ε΄ ΕΛΜΕ, θα θυμόμαστε την Άννα για τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά της. Την αισθανόμασταν δίπλα μας όταν τοποθετούσαμε τα πανό της ΕΛΜΕ για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, με τελευταίο αυτό για την τιμωρία των εγκληματιών της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής που το φωτογράφισε για να το θυμάται. Κάθε φορά θα την αναπολούμε όταν στο σχολείο θα έχουμε διαδικασίες του σωματείου μας, καθώς η Άννα πάντα μας βοηθούσε, και ιδιαίτερα στις επισκέψεις αλληλεγγύης που οργάνωνε η ΕΛΜΕ για τους πρόσφυγες. Ο χαμός της Άννας είναι απώλεια για την εκπαιδευτική κοινότητα.

 

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search