• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Η Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος για την απώλεια του Μ. Καποδίστρια

December 26, 2020 502

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος» επιθυμεί να εκφράσει την θλίψη του για την απώλεια του άξιου συμπολίτη μας Μιχάλη Καποδίστρια.

Ο Μιχάλης Καποδιστριας ήταν μια σημαντική προσωπικότητα, που έδρασε πολυσχιδως στον τομέα της Μουσικής στην Κέρκυρα. Επι έτη Μουσικός της Παλαιας Φιλαρμονικής, εκ των ιδρυτικών μελών, μετέπειτα, της Φιλαρμονικής «Καποδιστριας», αλλά περισσότερο απ’ όλα μαέστρος πολλών χορωδιακών σχημάτων, στα οποία και διέπρεψε, ιδιαίτερα στον τομέα της εκκλησιαστικής χορωδιακής μουσικής. Ήταν για χρόνια εξέχων χορωδός της «Χορωδίας Κέρκυρας» και επικεφαλής του εκκλησιαστικού τμήματος αυτής, ενώ υπήρξε, μεταξύ άλλων, επι πολλά έτη και ο Χοράρχης (Μαέστρος) της Χορωδίας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κέρκυρας.

Η Φιλαρμονική μας, ως αρχαιότατος πολιτιστικός φορέας του τόπου μας, τιμά και σέβεται το έργο του ανθρώπου αυτού, έργο που σίγουρα θα αφήσει ανεξίτηλη την μνήμη του στην τοπικη κοινωνία. Μνήμη που θα παραμείνει ζωντανή και από το γεγονός ότι ήταν ένας εξαίρετος συμπολίτης, οικογενειάρχης και άνθρωπος.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Φιλαρμονικής μας, εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search