• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Το "αντίο" στην 16χρονη Μαργαρίτα από τους εκπαιδευτικούς

February 04, 2021 90

Με ένα συγκινητικό μήνυμά τους αποχαιρετούν την 16χρονη Μαργαρίτα, της οποίας ο θάνατος σκόρπισε θλίψη στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα.

 

«Ανείπωτη θλίψη στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Βοιωτίας σκόρπισε η είδηση του χαμού σου γλυκιά μας Μαργαρίτα! Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων!» έγραψε.

elme_boiotias_3.2.2021.jpg

Πήγε τρεις φορές στο νοσοκομείο
Η Μαργαρίτα πήγε τρεις φορές πήγε στο νοσοκομείο. Και παρότι οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση της δεν έχρηζε νοσηλείας, ο υψηλός πυρετός και η δύσπνοια δεν υποχωρούσαν.

«Δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Σηκωτό το πήγα στο νοσοκομείο το παιδί».

Την τρίτη φορά, η εισαγωγή της έγινε άμεσα. Περισσότερες από 5 ώρες σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό προσπαθούσε να κρατήσει τη 16χρονη εν ζωή αλλά η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. «Νιώθουμε σαν να έχουμε χάσει ένα δικό μας άνθρωπο. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουμε όσα ζήσαμε. Η κατάστασή της δυστυχώς ήταν μη αναστρέψιμη».

«Βλέπεις ένα παιδί που έχει κοροναϊό, πιθανότατα γνωρίζεις ότι το παιδί αυτό έχει ζάχαρο, στο λένε. Γιατί δεν το στέλνεις στην Αθήνα μαζί με την μάνα του τη Δευτέρα και τις δύο μέσα στο ασθενοφόρο; Αν το είχαν στείλει το παιδί από τη Δευτέρα, σήμερα το παιδί θα ζούσε».


Η μητέρα παραμένει διασωληνωμένη
Τραγική φιγούρα η μητέρα της 16χρονης που όταν έμαθε πως νοσεί η ίδια από κοροναϊό φοβήθηκε πως δεν θα ξαναδεί τα παιδιά της.

Η μητέρα παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική του Ευαγγελισμού, μη γνωρίζοντας πως η κόρη της μόλις στα 16 της χρόνια δεν ζει πια.

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία που δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε ένα μικρό παιδί γεμάτο ζωή. «Κανείς δεν μπορούσε εξ’ όψεως να δει ότι το παιδί αυτό είχε κάποιο πρόβλημα. Ήταν υγιέστατο, ένα αγγελούδι πραγματικά».

Το κλίμα στο σχολείο που φοιτούσε η 16χρονη Μαργαρίτα είναι βαρύ. Όπως λέει ο διευθυντής του σχολείου η κατάσταση υγείας της 16χρονης επιδεινώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. «Θεωρήσαμε ότι ήταν κακόγουστο αστείο δεν το πιστεύαμε. Μετά το απόλυτο σκότος…τίποτα οι καθηγητές λιποθύμησαν.»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search