• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ελένης Καραγιαννάκη

March 18, 2021 477

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία των Χανίων, η είδηση για τον πρόωρο χαμό της καθηγήτριας του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων Ελένης Καραγιαννάκη, η οποία ήταν αγαπητή στην εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της εκπαιδευτικού Ελένης Καραγιαννάκη, που υπηρετούσε στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων από την ΕΛΜΕ Χανίων και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων

Το μήνυμα της ΕΛΜΕ:

«Η ΕΛΜΕ Χανίων εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό της αγαπητή μας συναδέλφου Ελένης Καραγιαννάκη με οργανική θέση στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων και στέλνει εκ μέρους όλων των συναδέλφων, τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Ανακοίνωση και από τον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων:

“Ο Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΕΠΑΛ Χανίων εκφράζει την βαθιά οδύνη και θλίψη του για την απώλεια της εκπαιδευτικού του σχολείου Ελένης Καραγιαννάκη. Εύχεται δύναμη και κουράγιο στους οικείους της και προτίθεται αντί στεφάνου να κατατεθεί συμβολικό ποσό σε φιλανθρωπικό σωματείο της πόλης μας”.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search