• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Τα συλλυπητήρια του Κρόνου στον Θ. Καββαδία

March 19, 2021 624
 
Θλίψη στην οικογένεια του Κρόνου και την ευρύτερη περιοχή για τον θάνατο του πατέρα του Γ. Αρχηγού της ομάδας Θεοτόκη Καββαδία. Ο πατέρας του Αλέξανδρος Καββαδίας ήταν άνθρωπος εργατικός και τίμιος, χαμηλών τόνων που διακρινόταν για την καλοσύνη και την ευγένειά του.
Να θυμίσουμε ότι ο Θεοτόκης Καββαδίας εδώ και πολλά χρόνια είναι ένας ακούραστος εργάτης με πολύ μεγάλη προσφορά στον Κρόνο και αυτό αναγνωρίζεται όχι μόνο από τους παράγοντες, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά από όλους του φιλάθλους και τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κέρκυρας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κρόνου:
Η διοίκηση του Κρόνου Αργυράδων και ο φίλαθλος κόσμος της εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον γενικό αρχηγό της ομάδας Θεοτόκη Καββαδία και την οικογένειά του για την απώλεια του πατέρα του Αλέξανδρου Καββαδία.
Καλό Ταξίδι
ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search