• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Κολύμπησαν από τον Άγιο Στέφανο Σινιών στους Άγιους Σαράντα για φιλανρωπικό σκοπό

October 03, 2022 96

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 κολυμβητική δράση στο Βόρειο Στενό Κέρκυρας με την υποστήριξη του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας και της εταιρείας «Φίλιππος Σκάφη Αναψυχής».

Στην δράση, η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, συμμετείχαν 13 κολυμβητές οι οποίοι ξεκίνησαν από τον Άγιο Στέφανο Σινιών με προορισμό το Εξαμίλι Αγίων Σαράντα Αλβανίας.

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, πάντα αρωγός στις αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην επικράτεια του και με πρώτο μέλημα την ασφάλεια των διαγωνιζομένων υποστήριξε την δράση. Τους κολυμβητές συνόδευσε στον ευγενή αγώνα τους κλιμάκιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Μαχειμάρη, την Αντιδήμαρχο κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με το διασωστικό – πυροσβεστικό σκάφος της Πολιτικής Προστασίας Βόρειας Κέρκυρας.

Σημαντική και καθοριστική  ήταν  η συμβολή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του. Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της δράσης (Κ/Λ Κέρκυρας//Λιμεναρχείο Αλβανίας).

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« December 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search