• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Αδιανόητη η αιφνίδια απόφαση αναστολής της λειτουργίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κέρκυρα!

December 20, 2022 535

Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων Γυμνασίου Αγρού για το Χαμόγελου του Παιδιού

 

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Αγρού αναφορικά για τη δομή του Χαμόγελου στην Κέρκυρα. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων:

Οι καθηγήτριες και καθηγητές του Γυμνασίου Αγρού θεωρούμε αδιανόητη την αιφνίδια απόφαση αναστολής της λειτουργίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κέρκυρα. Μια τέτοια απόφαση,  και  ιδιαίτερα στα μέσα της σχολικής χρονιάς, όχι μόνο ξεσπιτώνει τους μαθητές μας, αλλά  και τους απομακρύνει  βίαια  από συμμαθητές και  φίλους, αλλά και τους καθηγητές τους. Μια τέτοια απόφαση, που προτάσσει οικονομικούς λόγους σε βάρος των παιδαγωγικών και δεν λαμβάνει υπόψη τα αισθήματα των παιδιών, τα γεμίζει με ανασφάλεια, άγχος και φόβο για το μέλλον τους.

 Ως εκπαιδευτικοί και γονείς απαιτούμε από κάθε αρμόδιο φορέα (Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμους) να κάνουν ότι είναι απαραίτητο για να παραμείνουν τα παιδιά κοντά στους φίλους τους, τους συμμαθητές τους, το σχολικό τους περιβάλλον και να μην διαταραχτεί η ομαλότητα, που κάθε παιδί πρέπει να έχει στη ζωή του.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search