• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Διαμαρτυρία του Σωματείου ενοικιαζόμενων δωματίων Αγίου Γεωργίου Πάγων – Αρμενάδων για τους κατεστραμμένους δρόμους

April 06, 2021 198Διαμαρτυρία του Σωματείου ενοικιαζόμενων δωματίων – διαμερισμάτων & εξοχικών κατοικιών Αγίου Γεωργίου Πάγων – Αρμενάδων προς τον Γ. Μαχειμάρη για τους κατεστραμμένους δρόμους

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Μετά τις δύο επιστολές που σας έχουμε στείλει στις 14-02-20 και 21-10-20 επανερχόμαστε ακόμη μια φορά στο θέμα των κατεστραμμένων κοινοτικών και δημοτικών δρόμων της περιοχής μας, κινδυνεύοντας ίσως να χαρακτηριστούμε γραφικοί αλλά μην έχοντας άλλο τρόπο να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας για αυτήν την κατάσταση που διαρκώς χειροτερεύει.

RelatedPosts
Η θέση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών για την επιστολή της Μ. Υδραίου στην Υπουργό Παιδείας
Ξεκίνησε η μεταφορά των απορριμμάτων και για το 2021
Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Πανελλαδική πρωτιά το δίκτυο των Γωνιών Ανακύκλωσης

Δυστυχώς, παρά τις διαμαρτυρίες και τις εκκλήσεις μας, η κατάσταση των δρόμων που οδηγούν στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, ξεκινώντας από την κάθοδο των Καββαδάδων προς την παραλία και μετά από τη διαδρομή Καστελλάνων Μέσης –Αρκαδάδων – Αγρού – Ασπιωτάδων – Μανατάδων – Παραλίας Α. Γεωργίου, παραμένει τραγική.

Ειδικά στον δρόμο Ασπιωτάδων – Μανατάδων – Αγίου Γεωργίου, τα πράγματα είναι ακόμη τραγικότερα και το οδόστρωμα βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη κατάσταση απ’ ό,τι προηγουμένως, καθώς τα έργα οδοποιίας που ξεκίνησε ο Δήμος έμειναν ημιτελή, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι πλέον κατεστραμμένος και επικίνδυνος.

Όπως καταλαβαίνετε, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και είναι στο χέρι σας να προστατεύσετε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μας από την επικινδυνότητα αυτών των δρόμων, καθώς, αν δεν λυθεί άμεσα και οριστικά το θέμα, θα γίνουμε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν συνεχίσετε να αδιαφορείτε για τη ζωή των συμπολιτών σας και την οικονομία μιας ολόκληρης περιοχής του Δήμου σας, θα μας βρείτε απέναντί σας, ξεκινώντας από την παράσταση διαμαρτυρίας των μελών του σωματείου μας μπροστά από το Δημαρχείο σε λίγες μέρες από σήμερα.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« December 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search