• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαπόντια Νησιά - Παξοί

ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ για το κλείσιμο της Πειραιώς στους Παξούς: "Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον;"

December 09, 2020 95

Η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ  με ανακοίνωσή της αναφέρεται στα "διθυραμβικά σχόλια, δηλώσεις και αναρτήσεις σχετικά με το μη κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στους Παξούς. Διαβάσαμε πανηγυρισμούς για τις επιτυχίες βουλευτών της ΝΔ, της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και την κατανόηση του προβλήματος από την Κυβέρνηση." και θέτει το ερώτημα: "Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον;"

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;;;

Πριν μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας διθυραμβικά σχόλια, δηλώσεις και αναρτήσεις σχετικά με το μη κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στους Παξούς. Διαβάσαμε πανηγυρισμούς για τις επιτυχίες βουλευτών της ΝΔ, της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και την κατανόηση του προβλήματος από την Κυβέρνηση. Ενδεικτικά:

«Η Περιφερειάρχης κοντά στα μικρά νησιά. Η Τράπεζα Πειραιώς παραμένει λειτουργική στους Παξούς…»

«..Ευχαριστούμε θερμά τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς επίσης τους Υπουργούς, την Περιφερειάρχη, τον Βουλευτή και το φίλο της Ιθάκης Γιάννη Ρόκα για την βοήθεια τους στην ευχάριστη αυτή εξέλιξη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας..»

«…Αυτή την φορά σε συντονισμένες ενέργειες με τον Βουλευτή νομού Κέρκυρας Στέφανο Γκίκα, ανέδειξαν το σοβαρό θέμα της ανάγκης συνέχισης λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στους Παξούς, …. τόσο στην Διοίκηση της Τράπεζας, όσο και στην Κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Σήμερα (07.11.2020) το πρωί ενημερώθηκαν από το Γραφείο του Πρωθυπουργού η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και ο Βουλευτής Στέφανος Γκίκας ότι έγινε κατανοητό το πρόβλημα και η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει την λειτουργία της στους Παξούς….»

Το κλείσιμο και αυτού του καταστήματος, ενταγμένο στο συνολικότερο σχέδιο της απρόσκοπτης κερδοφορίας των τραπεζών, θα φέρει ταλαιπωρία και έξοδα σε εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες και ανεργία στους τραπεζοϋπάλληλους.

Το ΚΚΕ έχει καταθέσει ήδη από τις 22 Νοέμβρη σχετική ερώτηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Επισημαίνουμε ότι η κυβέρνηση αποτελεί τον κύριο μέτοχο της Τράπεζας Πειραιώς μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Ακόμη και τώρα μπορεί και πρέπει να μην κλείσει το κατάστημα στους Παξούς, ιδιαίτερα μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας. Να μη χάσουν κανένα εργασιακό, μισθολογικό ή ασφαλιστικό τους δικαίωμα οι εργαζόμενοι.

 

09/12/2020

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search