• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Ποταμού: Η χθεσινή εικόνα μας γεμίζει οργή!!!

October 15, 2021 87

Αγανάκτηση και οργή από τις δραματικές εικόνες του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Ποταμού, όπως εκφράζεται και στην ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Ποταμού 

Η ανακοίνωση
Η χθεσινή εικόνα με τις πλημμύρες τόσο έξω από το σχολείο, όσο και στις αυλές του δημοτικού και του νηπιαγωγείου, μας γεμίζει οργή!!! Τα νερά από τον πλημμυρισμένο δρόμο μπήκαν με φόρα στην μπροστινή αυλή του σχολείου, δημιούργησαν ένα ορμητικό ποτάμι και πλημμύρισαν τις πίσω αυλές κάνοντας εφιαλτικό το σχόλασμα των μαθητών. Η πρόσβαση στην τουαλέτα ήταν απαγορευτική, οι γονείς με τα παιδιά τους αγκαλιά προσπαθούσαν να φτάσουν στα αυτοκίνητά τους και από εκεί με την ψυχή στο στόμα να φτάσουν σπίτι τους!!!!!
Είναι εγκληματική η πολιτική όλων των αρμόδιων για την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων (και) στην περιοχή μας. Δεν δεχόμαστε ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι η απάντηση για τις φωτιές, τους σεισμούς και τις πλημμύρες.
Συμπαραστεκόμαστε στους κατοίκους του Ποταμού που μετράνε τις πληγές τους και είμαστε εδώ να σταθούμε δίπλα σε όποια οικογένεια μαθητών τους σχολείου μας, το χρειάζεται.
Ζητάμε από τις υπηρεσίες του Δήμου να καθαρίσουν τις αυλές από τα φερτά υλικά που μπήκαν με τα νερά και τη Δευτέρα να είναι το σχολείο έτοιμο να δεχτεί τους μαθητές.
Ζητάμε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ελέγχου στη γέφυρα του ποταμιού έτσι ώστε να γίνεται με ασφάλεια η διέλευση των μαθητών κατά την προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο.
Ζητάμε από την περιφέρεια να προχωρήσει άμεσα στην τοποθέτηση σχαρών στις ανοιχτές σούδες, όπως μας υποσχέθηκε πέρσι τον Μάρτη.
Να γίνουν όλα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα για να μην επαναληφθούν αυτές οι σκηνές στο σχολείο μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« November 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search