• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Άργησε η … νύφη σχόλασε ο …γάμος! – Αναβλήθηκε η ειδική συνεδρίαση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

July 22, 2022 493

 

Παραφράζοντας το γνωστό περί νύφης ισχύει για τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων  με μοναδικό θέμα την ΔΕΥΑΚ που τελικά αναβλήθηκε.

Και αυτό γιατί καθυστέρησε η Δήμαρχος Μ. Υδραίου και Εισηγήτρια του θέματος, με αποτέλεσμα οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να αποχωρήσουν.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μπαζδριγιάννη για το enimerosi.com,  παρουσία και του ΔΣ της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ, δηλαδή των κ. κ. Χαραλαμπάκη, Αρμενιάκου, Κατσαρού και Αργυρού, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κερκυραϊκή Συμμαχία» Γιώργος Καρύδης, τόνισε ότι η ειδική συνεδρίαση είχε μόνο ως περιεχόμενο την ενημέρωση του Σώματος και όχι τη λήψη απόφασης για τη Διαδημοτική Επιχείρηση, επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε να είχαν προσκληθεί στη συνεδρίαση και οι  Δήμαρχοι Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας, κ.κ. Μαχειμάρης και Λέσσης.

Η αργοπορία πάντως της Δημάρχου δεν έμεινε ασχολίαστη από τον επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Κέρκυρα» Γιώργο Καλούδη που σχολίασε δηκτικά, προκαλώνας την αντίδραση του κ.Μεταλληνού που ζήτησε να ανακαλέσει κάνοντας λόγο για ύβρη.

Στην ερώτηση πάντως της αντιπολίτευσης δια στόματος κ. Βλάχου για το αν προσκλήθηκαν στη συνεδρίαση οι δήμαρχοι Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας, ο νέος «βιδάρχης» Βασίλης Μελίδης, επισήμανε ότι δεν χρειαζόταν να είναι παρόντες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Κέρκυρας και ότι είχαν ενημερωθεί για της κατάσταση της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ σε ειδική σύσκεψη που συγκάλεσε πρόσφατα γι’ αυτό το λόγο η κ. Υδραίου στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ.

Σημειώνεται ότι στην ειδική συνεδρίαση δεν συμμετείχαν οι παρατάξεις της Μ. Δρυ και του Σπ. Νεράντζη. Παρούσα ήταν η ΕΚΚΙΝΗΣΗ που παρέμεινε στο χώρο μέχρι να σημάνει τη λήξη της συνεδρίασης ο κ. Μεταλληνός, διαφοροποιώντας τη στάση της από τις άλλες παρατάξεις που είχαν ήδη αποχωρήσει.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search