• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Μια μουσική βραδιά στην Πανσέληνο την Κυριακή 5 Ιουλίου - ‘’Gracias A La Vida’’

July 04, 2020 520
 

Μια βραδιά που σηματοδοτεί και την έναρξη των παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους του φετινού καλοκαιριού, μετά το κλείσιμο των χώρων πολιτισμού, λόγω της επιδημίας. Μια βραδιά που φιλοδοξεί να δώσει χαρά και ελπίδα στον κόσμο του νησιού μας.

 Με την παράστασή  αυτή,  ο Δήμος και οι συντελεστές, η ψυχή της εκδήλωσης, λένε  με τον δικό τους τρόπο, ένα ‘’Ευχαριστώ στη Ζωή’’,  με ποίηση και τραγούδια για το φεγγάρι από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Γαλλία και την Αγγλία.

Η βραδιά αυτή που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Κέρκυρας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανεμόμυλου.

 

Στην παράσταση συμμετέχουν οι τραγουδιστές, Παντελής Κοντός, Πέτρος Καρύδης, Ιωάννα Βλάχου, Νίκος Άνθης, Σταματίνα Καρύδη, Έλενα Ρίστοβα, Γιώργος Βλάχος, Κωνσταντίνος Παλαιολόγου, Δημήτρης Ντάλλας, η Χορωδία ‘’Θωμάς Φλαγγίνης’’ και ο πιανίστας Κώστας Κατωμέρης.

 

Την σκηνοθεσία και την παρουσίαση της βραδιάς έχει ο Πέτρος Γάλλιας.

 

Στην παράσταση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον ‘’covid -19’’ (αποστάσεις ασφαλείας κλπ) όπως ο νόμος ορίζει.

 

 

 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search