• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

55χρονος φέρεται να γρονθοκόπησε αστυνομικό για τη μάσκα στο κέντρο της πόλης

January 20, 2021 453


Το γεγονός, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ,  συνέβη το πρωί στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Κέρκυρας, στην Ευγενίου Βουλγάρεως, όταν δύο αστυνομικοί πλησίασαν τον 55χρονο προκειμένου να του συστήσουν να φορέσει την προβλεπόμενη και υποχρεωτική σε ανοιχτούς χώρους μάσκα προστασίας κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού.

Με γροθιές στο πρόσωπο του αστυνομικού και λεκτική βία φέρεται ότι απάντησε 55χρονος Κερκυραίος, όταν το έγινε σύσταση να φορέσει τη μάσκα του.

Το γεγονός συνέβη το πρωί στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Κέρκυρας, στην Ευγενίου Βουλγάρεως, όταν δύο αστυνομικοί πλησίασαν τον 55χρονο προκειμένου να του συστήσουν να φορέσει την προβλεπόμενη και υποχρεωτική σε ανοιχτούς χώρους μάσκα προστασίας κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού. Όπως μετέδωσε το OPEN και η Ευλαμπία Ρέβη, όλα συνέβησαν στις 11:00 όταν δύο αστυνομικοί ποδηλάτες, βλέποντας τον άνδρα να μην φορά μάσκα, τον προσέγγισαν και πολύ ευγενικά τον ενημέρωσαν για τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Ο 54χρονος άνδρας άρχισε να τους βρίζει και στη συνέχεια χτύπησε έναν από τους δύο αστυνομικούς, τον οποίο έφτασε στο σημείο να τον τραυματίσει κοντά στο μάτι, ρίχνοντάς του μπουνιά στο πρόσωπο. Αμέσως, ο άλλος αστυνομικός τον ακινητοποίησε και τον συνέλαβε ενώ ο συνάδελφός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 55χρονος αντέδρασε βιαίως και αφού εξύβρισε τα αστυνομικά όργανα, επιτέθηκε στον έναν γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο. Ο 55χρονος άνδρας συνελήφθη, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος, στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search