• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Ο ηλικιωμένος που κινδυνεύει και η Κερκυραία δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη που συγκίνησε την Ελλάδα (βίντεο)

August 10, 2021 1285

 

Μεγάλος άνθρωπος με αναπνευστικά προβλήματα προσπαθεί να σώσει το σπίτι του η δημοσιογράφος του Open προσπαθεί να τον πείσει να φύγει γιατί έχουν εντολή εκκένωσης και τον πιάνουν τα κλάματα λέγοντας και που να πάω

Μια από τις ανθρώπινες ιστορίες που εκτυλίσσονται στα πύρινα μέτωπα και είναι γροθιά στο στομάχι εκτυλίχθηκε στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN το απόγευμα της Δευτέρας.

Η δημοσιογράφος του καναλιού, Ευλαμπία Ρέβη, η οποία κάλυπτε τα γεγονότα της φωτιάς στην Αβγαριά Εύβοιας ξέσπασε σε κλάματα μετά τον διάλογο που είχε με ηλικιωμένο, ο οποίος για μέρες παλεύει με τις φλόγες.

Ο ηλικιωμενος αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα και με δυσκολία στην ομιλία προσεγγίζει ο ίδιος τη δημοσιογράφο. Εκείνη του προσφέρει μάσκα την ώρα που του έχει κοπεί η ανάσα για να βρέχει από το πρωί το σπίτι του, όπως λέει ο ίδιος.

Όταν η δημοσιογράφος του λέει να τον μεταφέρουν οι ίδιοι, οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού συνεργείου, ο κάτοικος του ορεινού χωριού της απαντά “και πού να πάω;” – την επόμενη στιγμή οι δύο τους έκλαιγαν μαζί.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« December 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search