• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Πόσο δύσκολο το αυτονόητο ή ποια κοινή λογική;

August 25, 2021 90
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ή ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ;
 
Του Γιώργου Ζούμπου
 
Αφού ξεσηκώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι και είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετές και έντονες διαμαρτυρίες, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης για τον Κανονισμό Αστικής Λειτουργίας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε να αναβάλει τη συνεδρίαση της 25.08.2021.
Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι γιατί έπρεπε να γίνει όλη η φασαρία για κάτι αυτονόητο, κάτι που είναι εύκολα αντιληπτό με κοινή λογική. Ήταν τόσο δύσκολο να προβλέψει ο κος Πρόεδρος ότι μέσα στον Αύγουστο δεν μπορείς να καλείς φορείς να συζητήσουν ένα τόσο σοβαρό θέμα; Βέβαια η αναβολή των 15 ημερών είναι πάλι μέσα σε περίοδο, μειωμένης έστω, τουριστικής έντασης, οπότε …
Κι ενώ οι διαμαρτυρίες των συλλόγων εμφανιζόταν η μία μετά την άλλη, ένα σχόλιο προκάλεσε την προσοχή μας. Το διατύπωνε δημοτικός σύμβουλος της προπερασμένης περιόδου και ο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρούσε θετικό ότι η δημοτική αρχή δεν ακούει τους δημότες. Αυτός ήταν αιρετός εκπρόσωπος των Κερκυραίων και μεριμνούσε για τη λύση των προβλημάτων της πόλης. Ουδέν περαιτέρω σχόλιο.
Με την ευκαιρία να σταθούμε σε μια φράση της κας Δημάρχου η οποία προ ημερών έδωσε συνέντευξη σε τοπικό κανάλι και η οποία επεσήμανε ότι περπατά στην πόλη πολλές φορές και εντοπίζει προβλήματα και ζητήματα.
Εμείς με τη σειρά μας να σημειώσουμε ότι: Άλλο να περπατάς στην πόλη και άλλο να ζεις στην πόλη. Από εκεί ξεκινούν και οι διαφωνίες με τον Κανονισμό.
 
 
 
 
 
 
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search