• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας με 10 θέματα τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

November 18, 2021 83

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας διά ζώσης και με παράλληλη δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη για τα μέλη που δεν δύνανται να παραβρεθούν τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

καλείστε στην 24η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και με παράλληλη δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη για τα μέλη που δεν δύνανται να παραβρεθούν δια ζώσης για λόγους που ανάγονται στην αντιμετώπιση της πανδημία covid-19, την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ώρα 18:00, στην Αίθουσα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στις Αλυκές Λευκίμμης ( Κ.Π.Ε ) , για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

 

1. Ανακοινώσεις-Ενημέρωση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

2. Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).

3. Κατάσταση Σχολικών Κτιρίων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας. (Εισηγητής Κουλούρης Γεώργιος Επικεφαλής ΛΑ.ΣΥ. ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ )

4. Αντικατάσταση μελών των επιτροπών του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για το διάστημα έως 31/12/2021. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Σωκράτης Ανδριώτης)

5. Απαλλαγή του κ. Νικομάνη Γεωργίου από Δημοτικά Τέλη έπειτα από την αρ.πρωτ. 02-11-2021 αίτηση του.(Εισήγηση ο Προέδρος του Δ.Σ. κ. Ιωάννης Καββαδίας)

6. Ορισμός εκπροσώπων στην Επιτροπή Ισότητας Φύλλων. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Σωκράτης Ανδριώτης)

7. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Νότιας Κέρκυρας στο Δίκτυο Πόλεων «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ», Έγκριση Καταστατικού, διακήρυξης, ορισμός εκπροσώπων (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Λέσσης)

8. Αίτηση συμμετοχής του Δήμου Νότιας Κέρκυρας στην ενεργειακή κοινότητα «ΕνερΓαία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

(Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Λέσσης)

9. Έγκριση Σχεδίου Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων με την κωδική ονομασία ¨ΔΑΡΔΑΝΟΣ¨(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Σωκράτης Ανδριώτης)

10. Έγκριση πίστωσης, ανάθεση και εντολή εκπροσώπησης ενώπιον του ΣΤΕ στην εταιρεία «Ευάγγελος Χατζηγιαννάκης Δικηγορική Εταιρεία» που εδρεύει στην οδο Βησσαρίωνος 10, Αθήνα, ΑΦΜ: 998108240, Δ' Δ.Ο.Υ. Αθηνών, ΑΜ/ΔΣΑ: 80216 και ειδικότερα στον χειριστή της υπόθεσης κ. Βασίλειο Χατζηγιαννάκη του Ευαγγέλου, διαχειριστή εταίρο, με ΑΜ/ΔΣΑ: 28288 για την άσκηση αίτησης ακύρωσης και αίτησης αναστολής κατά απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Σωκράτης Ανδριώτης)

 

 

 

 

 

 

 

11. Λήψη απόφασης για την προσχώρηση του ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στην Ειδική Διαδικτυακή Εφαρμογή της Τράπεζας της Ελλάδος μέσω << ΔΙΑΣ Portal >> (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Σωκράτης Ανδριώτης)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« November 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search