• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Συνεχίζουμε στον δρόμο της αλληλεγγύης - Σάββατο 16/5 Περιφερειακός Λευκίμμης (LIDL)– Ομάδα στήριξης και αλληλοβοήθειας σε ευάλωτες ομάδες ενάντια στον Covid 19

May 15, 2020 58

 

Για 5η εβδομάδα συνεχίζεται η συλλογή και διανομή τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης σε όσους/ες έχουν ανάγκη.

Καλούμε όλες και όλους να στηρίξουν την προσπάθεια βάζοντας στην κούτα ό,τι μπορεί ο καθένας- έστω και 1 συσκευασία (1 κουτί γάλα, 1 ζάχαρη, 1 κουτί μακαρόνια) θα ήταν χρήσιμη. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσουμε να μαζευτούν κάποια πράγματα ώστε να μπορούν να καλύψουν ένα μέρος από τις ανάγκες συνανθρώπων μας οι οποίες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Όποιος/α χρειάζεται πράγματα ή γνωρίζει κόσμο που έχει ανάγκη, μπορεί να έρθει να μας βρει από κοντά είτε να επικοινωνήσει μέσω email, ώστε να μοιραστούν οι προμήθειες. Στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο με όσα μέσα διαθέτει ο καθένας μας συνεχίζοντας στο δρόμο της έμπρακτης αλληλεγγύης.

 

Γιατί το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο. Κανένας μόνος-καμία μόνη.

 

Υ.Γ.: Επικοινωνήστε μαζί μας στο email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search