• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ "καταγγέλλει την αυταρχική και αήθη επίθεση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας σε βάρος εργαζόμενου"

June 08, 2022 51


Την “αυταρχική και αήθη” επίθεση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας σε βάρος εργαζόμενου καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.


Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας "έφτασε στο σημείο να υβρίσει και να ασκήσει βία σε βάρος του υπαλλήλου του Δήμου, γιατί τόλμησε να αντιδράσει στην εντολή που του έδωσε να ελέγξει ένα θέμα τεχνικής φύσεως του Δήμου που για εκείνον αποτελούσε προτεραιότητα." Επισημαίνει ακόμα: "Όταν δε παρενέβη ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Κέρκυρας για να υπερασπιστεί τον συνάδελφο, ο κύριος Πρόεδρος επιχείρησε να κάνει το άσπρο μαύρο και ακολούθησε την απαράδεκτη τακτική «εκεί που μας χρωστάγανε θέλουν να μας πάρουν και το βόδι».

Αναλυτικά η καταγγελία:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει την αυταρχική και αήθη επίθεση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας σε βάρος εργαζόμενου, επειδή δεν… άσκησε τα καθήκοντα του με βάση τα θέλω του κυρίου Προέδρου.


Έφτασε στο σημείο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας να υβρίσει και να ασκήσει βία σε βάρος του υπαλλήλου του Δήμου, γιατί τόλμησε να αντιδράσει στην εντολή που του έδωσε να ελέγξει ένα θέμα τεχνικής φύσεως του Δήμου που για εκείνον αποτελούσε προτεραιότητα.

Όταν δε παρενέβη ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Κέρκυρας για να υπερασπιστεί τον συνάδελφο, ο κύριος Πρόεδρος επιχείρησε να κάνει το άσπρο μαύρο και ακολούθησε την απαράδεκτη τακτική «εκεί που μας χρωστάγανε θέλουν να μας πάρουν και το βόδι».

Είχε το θράσος να συντάξει επιστολή με αποδέκτες τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους και κοινοποίηση στα Μ.Μ.Ε., με την οποία κατηγορούσε τον εργαζόμενο για «αντισυμβατική, γραφειοκρατική αντίληψη», γενικεύοντας μάλιστα και καταγγέλλοντας πώς και άλλοι υπάλληλοι αρνούνται τη συνεργασία με τους αιρετούς και έχουν επιθετική συμπεριφορά εναντίον τους.


Για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας προφανώς η εφαρμογή των διοικητικών και νόμιμων διαδικασιών, όπως και οι προτεραιότητες στα υπηρεσιακά ζητήματα, αποτελούν «αντισυμβατική, γραφειοκρατική αντίληψη». Αντί να λογοδοτήσει και να ζητήσει Δημόσια συγνώμη για την δική του απαράδεκτη συμπεριφορά με ύβρεις και βία σε βάρος
τόσο του εν λόγω εργαζόμενου όσο και με αστήρικτες γενικεύσεις κατά άλλων συναδέλφων, επιχειρεί να βγει και από πάνω.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές, πόσο μάλλον όταν ενέχουν και το στοιχείο της βίας σε βάρος εργαζόμενου και καλεί, αφενός τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κέρκυρας να ζητήσει συγνώμη, και αφετέρου τον Δήμαρχο να παρέμβει προκειμένου να προστατευθούν οι εργαζόμενοι και να ασκήσουν απρόσκοπτα και χωρίς παρεμβάσεις τα καθήκοντα τους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« July 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search