• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Συνεχίζεται το καλοκαίρι στο ανανεωμένο και ελκυστικό το Cosy : Το all day long στέκι στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων (ΒΙΝΤΕΟ)

September 09, 2022 1906

 

Το Cosy Finger Food Bar - Snack Place, Café ανανεώθηκε διατηρώντας την παράδοση στην 24ωρη εξυπηρέτηση και τη νεανική δροσιά – ένα all day long στέκι σε ένα από τα ομορφότερα σημεία στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων Κέρκυρας.

Μόλις λίγα βήματα από τη θάλασσα. Εδώ, θα έρθετε ξανά και ξανά για να απολαύσετε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις γεύσεων. Κρέπες, Βάφλες, Τσιαπάτα, Σάντουϊτς, Χάμπουργκερ, Τυροπιτοειδή, Κρουασάν βουτύρου, Κρουασάν σοκολάτας, Ζαμπονόπιτα, Λουκανόπιτα, Τόστ, Γλυκά, Παγωτά, Καφέ, Ροφήματα, Χυμοί, Αναψυκτικά, Ποτά, Μιλκ Σέικς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "Πέννες με τόνο Πέννες με τόνο, φρέσκα ντοματίνια κάπαρη και σάλτσα βαλσάμικο Pasta al tonno Penne with tuna, fresh cherry tomatoes, capers and balsamic sauce Cosy FINGER FOOD BAR Coldpasta Cold pasta salad Παγωμένες σαλάτες ζυμαρικών Φουσίλι με κάρυ και κοτόπουλο Μακαρόνια φουσίλι με κοτόπουλο, πιπεριά, καλαμπόκι και σάλτσα από κάρυ Fusilli with chicken and curry Fusilli with chicken, peppers, corn and curry sauce"

Το Cosy θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή με τον καθαρό και minimal χώρο του, καθώς και με το ευχάριστο και εξυπηρετικό προσωπικό του.

Παραγγελίες DELIVERY

 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Cosy Fingerfood Bar - Delivery Κέρκυρα

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search