• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Με επιτυχία και πολύ κέφι ο χορός του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών

February 19, 2023 657

Για μα ακόμα χρονιά ο χορός του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών (ΣτεΑΑ)  έγινε πόλος έλξης, όχι μόνο των Αργυραδιτών, αλλά και πολλών Κερκυραίων και φίλων πιστοποιώντας ότι έχει καθιερωθεί ως ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για τους Κερκυραίους της Αττικής. Πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στον ίδιο χώρο, στη φιλόξενη «Έπαυλη» στο Δαφνί Χαιδαρίο, μια άνετη και φιλόξενη αίθουσα με τη συμμετοχή πάνω από 170 Αργυραδιτών και φίλων του Συλλόγου και Κερκυραίων που γλέντησαν με την ψυχή τους από το μεσημέρι μέχρι τις 7 μμ.

 Προεπισκόπηση εικόνας

Για πολλές ώρες κράτησαν οι χοροί και το κέφι με τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα πρόγραμμα εξαιρετικό με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια. Ο Αλέξης Καββαδίας, η Άντζελα, ο Στράτος (τραγούδι), ο Κερκυραίος Γιώργος Κληρονόμος (βιολί), ο Στελιος Καραγεωργιάδης (μπουζούκι), ο Γιάννης Δοξόπολης (αρμόνιο), ο Δημήτρης Κεραμίτσης (ντραμς) συνέθεσαν ένα εκπληκτικό παζλ ανάβοντας …φωτιά στην πίστα. Για πολλές ώρες κράτησαν αμείωτο το κέφι και το γλέντι, με μεγάλες επιτυχίες και παραδοσιακά τραγούδια.

 

Προεπισκόπηση εικόνας

Εκ μέρους του ΔΣ καλωσόρισε τα μέλη και του φίλους του Συλλόγου ο Γ. Καββαδίας (Μπέκος) και αναφέρθηκε στη θετική συμβολή όλων για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου. Αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του Συλλόγου και ανάπτυξης συλλογικής δράσης. Τόνισε μεταξύ άλλων: Η παρουσία σας για μια ακόμα χρονιά είναι μήνυμα αγάπης και χαράς. Μας συγκινεί που σταθερά ανταποκρινόσαστε στο κάλεσμά σας, μας δίνει κουράγιο για να μπορέσουμε όλοι μαζί  να πετύχουμε τους στόχους του Συλλόγου .

Σε μια περίοδο με τις γνωστές σε όλους μας δυσκολίες της καθημερινότητας και των προβλημάτων με τα σύννεφα του πολέμου στην ευρύτερη περιοχή, η ενεργή συμμετοχή, η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη ανοίγουν δρόμους για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. 

Με το ενδιαφέρον για την εφημερίδα και τη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας μπορέσαμε να δώσουμε ζωή στο σύλλογο μας και να παρουσιάσουμε έναν πολύ θετικό απολογισμό εδώ και 10 χρόνια. Από το 2020 και μετά η πανδημία οδήγησε και στην υπολειτουργία του Συλλόγου μας, αφού μια σειρά εκδηλώσεων που είχαν καθιερωθεί ματαιώθηκαν.

Ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους χορηγούς.

Επισημαίνοντας: «Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στα μέλη του ΔΣ. Οι προσπάθειες που καταβάλλουν ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Αξίζουν, όπως και όλοι σας, ένα θερμό χειροκρότημα!»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το επόμενό μας ραντεβού τον Μάη στο τσούγκρισμα τ΄αυγού που σας περιμένουμε με κεράσματα προσφορά του Συλλόγου μας!

 Να είστε πάντα καλά και καλή διασκέδαση. Ας κρατήσουν οι χοροί!»

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Την εκδήλωση και τον ΣτεΑΑ τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των άλλων, ο υπεύθυνος Συλλόγων της ΟΣΚΑ Ι. Αργυροκαστρίτης, η Δαφνή Ελένη Γραμματέας της Φαιάκων Ένωση, εκπρόσωποι της χορωδίας «Φαιάκων Ωδή», όπως η Αγγελική Κορακιανίτη, , η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Πειραιά Καίτη Ναούμ, ο Κώστας Αλυσανδράτος, ο Χαράλαμπος Χρέλιας που απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search