• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Ματαιώνεται η εκδήλωση για το «τσούγκρισμα τ΄αυγού»

May 06, 2023 893

 

Το ΔΣ του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών με λύπη ανακοινώνει τη ματαίωση της εκδήλωσης για το «τσούγκρισμα τ΄ αυγού» στο πάρκο της Μονής Δαφνίου (Τέρμα Ιεράς οδού, είσοδος «γιορτή»).

Και αυτό γιατί η επιχείρηση «γιορτή» αθέτησε τη συμφωνία που είχαμε κάνει από τις αρχές Απριλίου και μετά από επικοινωνία που είχαμε την Πέμπτη 4/5 μας γνωστοποίησε ότι δε θα μας διαθέσει τον χώρο.

Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να βρούμε άλλη τοποθεσία, αλλά υπήρχαν δυσκολίες και σε συνδυασμό με τις μετεωρολογικές προβλέψεις για βροχές την Κυριακή 14 Μάη, αναγκαστήκαμε να πάρουμε την απόφαση της ματαίωσης της εκδήλωσης με δεδομένο ότι την Κυριακή 21 Μάη είναι εκλογές και δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για την αναβολή.

Ζητάμε συγνώμη από τα μέλη και τους φίλους για την αναγκαστική ματαίωση της εκδήλωσης για την οποία δεν ευθύνεται ο Σύλλογός μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search