• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Λαϊκή Συνέλευση στον Άγιο Νικόλαο Τετάρτη 5/8

August 02, 2020 773
 
 
Ανησυχούν και κινητοποιούνται στον Άγιο Νικόλαο μπροστά στον κίνδυνο να εκπνεύσει η προθεσμία και να ματαιωθεί το έργο βελτίωσης του γηπέδου. Για αυτό το θέμα συγκαλείται Λαϊκή Συνέλευση την Τετάρτη 5/8.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Εν όψει του διαφαινόμενου κινδύνου να χαθούν τα χρήματα που έχουν πιστωθεί και δρομολογηθεί για την αναβάθμιση του αθλητικού μας σταδίου, με πρωτοβουλία του αθλητικού μας συλλόγου καλούνται: Όσοι συγχωριανοί μας υπηρετούν την τοπική αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης (δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη κοινοτικού συμβουλίου), όσοι συγχωριανοί μας έχουν υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης στο παρελθόν, εκπρόσωποι και μέλη των ενεργών συλλόγων του χωριού μας και φυσικά όλοι οι κάτοικοι του χωριού, να συμμετάσχουν στην ανοιχτή λαϊκή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 05/08/2020 και ώρα 8.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου.
Παρόλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει τόσα χρόνια, παρόλο που υπάρχει η έγκριση και η χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του αθλητικού μας σταδίου, με διάφορα τεχνοκρατικά τεχνάσματα, είμαστε για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με τον κίνδυνο, τα χρήματα που έχουν εγκριθεί για το χωριό μας να πάνε αλλού και το όνειρο για ένα αθλητικό στάδιο σύγχρονο που θα φιλοξενήσει ξανά μετά από χρόνια τα γέλια των παιδιών μας, να χαθεί για πάντα. Σε αυτή την αδικία θα πρέπει να απαντήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Το γήπεδο ανήκει σε όλο το χωριό, για αυτό και οι αποφάσεις για το πώς θα απαντήσουμε σε αυτή την κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας δικαιοσύνης και δημοκρατίας που υφιστάμεθα, θα πρέπει να παρθούν από όλους. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι δικαιούμαστε.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search