• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ανακρίβειες στο ρεπορτάζ του MEGA για το ΚΤΕΛ Κέρκυρας και το πραγματικό γεγονός

April 25, 2021 1395

 

Αναμεταδώσαμε χθες ρεπορτάζ του MEGA και άλλων sites σύμφωνα με το οποίο η αστυνομία κατέβασε οικογένεια από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας που εκτελούσε το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ – ΛΕΥΚΙΜΜΗ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: «Όταν πέρασε ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ οι άνδρες της αστυνομίας ήλεγξαν έναν προς έναν όλους τους επιβάτες και κατέβασαν μια τριμελή οικογένεια. Η συγκεκριμένη οικογένεια πήγαινε στην Λευκίμμη Κερκύρας χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα.»

Μόνο που το ρεπορτάζ δεν ανταποκρίνεται με ακρίβεια στην πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι έγινε έλεγχος στο λεωφορείο από την αστυνομία και το εκπληκτικό που δείχνει τη διαπλοκή μεγάλων καναλιών και αστυνομίας είναι ότι πρώτα μπήκε το συνεργείο του MEGA και μετά η αστυνομία! 'Αλλωστε είδαμε και άλλα ρεπορτάζ με δημοσιογράφους σε ρόλο ... ανακριτή!

Περίπου 16 επιβάτες ταξίδευαν, οι περισσότεροι φοιτητές που πήγαιναν για τις γιορτές του Πάσχα στα σπίτια τους. Τελικά η αστυνομία κατέβασε 4 επιβάτες ανάμεσα στους οποίους μια μητέρα με την κόρη της που πήγαιναν για να επισκεφθούν ηλικιωμένο συγγενή τους με προβλήματα υγείας και θα επέστρεφαν Αθήνα για να περάσουν το Πάσχα με την υπόλοιπη οικογένειά τους. Όσο για τις 6 - 7 βαλίτσες αυτό και αν είναι υπερβολή!

Είχαν δικαιολογητικά από γιατρό, αλλά δεν πρόλαβαν, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες, να πάρουν δικαιολογητικό από Νοσοκομείο, όπως όριζε το σχετικό ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε, μόλις την προηγούμενη μέρα. Μαζί τους και άλλα δυο άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα που δεν είχαν σχέση μεταξύ τους. Και αυτοί είχαν δικαιολογητικό από γιατρό και όχι από Νοσοκομείο.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι το στημένο show των μεγάλων καναλιών που παρουσιάζουν μια πλαστή πραγματικότητα δημιουργώντας εντυπώσεις.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search