• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Στο έλεος των α(χ)ρίστων: Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Κέρκυρας

September 05, 2023 639

 

Με μια δυνατή βροχή ή χαλαζόπτωση κινδυνεύουν να παραλύσουν  τα πάντα και να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Από χθες το μεσημέρι  λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας και της κακής κατάστασης του ηλεκτρικού δικτύου και της έλλειψης προσωπικού περιοχές τόσο στην πόλη της Κέρκυρας όσο και στα περίχωρα και κυρίως στον Νότο έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Χωρίς ρεύμα έμεινε στις 11:00 και το κέντρο της πόλης. Χωρίς ρεύμα είχαν μείνει για πάνω από 6 ώρες περιοχές και στην μέση Κέρκυρα, όπως στον Ποταμό. Από χτες το μεσημέρι δεν έχει ρεύμα η ευρύτερη περιοχή στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων.

Θύελλα διαμαρτυριών έχει ξεσηκώσει στα social media αυτή η κατάσταση που παίρνει δραματικές διαστάσεις για τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και, κυρίως, για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Εξίσου έντονες και οι διαμρτυρίες επιχειρηματιών που πληρώνουν το … μάρμαρο.

Σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗΕ, γίνεται αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την χτεσινή κακοκαιρία. Ωστόσο οι καταναλωτές θα κληθούν να πληρώσουν κανονικά το πανάκριβο ρεύμα.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search