• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Corfu Mountain Trail: 11-12 Μαΐου - Φέτος ο πιο σπουδαίος αγώνας είναι αυτός του Νικόλα μας!

May 09, 2024 530

O Σύλλογος «Corfu Mountain Trail», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, συνδιοργανώνουν το 12ο Corfu Mountain Trail, στις 11 και 12 Μαΐου στην Κέρκυρα.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός ορεινού τρεξίματος (Trail Run), διεθνούς πλέον χαρακτήρα, με συμμετοχές σε ολόκληρη την ιστορία του από 30 διαφορετικές χώρες, που θέτει τις βάσεις για την κατάταξη της Κέρκυρας στο παγκόσμιο αθλητικό καλεντάρι.

Τον αγώνα έχουν τιμήσει με την συμμετοχή τους κορυφαίοι στο είδος αθλητές όπως: o Ludovic Pommeret, o Franco Colle, η Maude Mathys κ.ά.

Ειδικότερα ο αγώνας αποτελείται από 4 επιμέρους διαδρομές: Α) CMT ULTRA 103Km, Β) RAIN TRAIL 44 Km, Γ) OLIVE TREE TRAIL 24 Km και Δ) QUICK TRAIL 12 Km.

Ανάμεσα στους αθλητές που θα εκκινήσουν στον αγώνα θα βρίσκεται και φέτος ο Ιταλός πρωταθλητής Franco Colle, νικητής του δυσκολότερου και πιο απαιτητικού, ίσως, αγώνα στην Ευρώπη, του περίφημου Tor des Geants (γύρος των τεσσάρων γιγάντων MontBlanc, Grand Paradiso, Materchorn, MonteRosa) απόστασης 330Km.

 Οι διοργανωτές του Corfu Mountain Trail συμμετέχουν κι αυτοί στην προσπάθεια συγκέντρωσης των χρημάτων που απαιτούνται για τη θεραπεία του μικρού Νικόλα στη Βαρκελώνη. Όπως ενημέρωσαν με ανάρτησή τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, θα διατίθενται μπλουζάκια για θεατές και αγωνιζόμενους στο trail, στην τιμή των 15 ευρώ. Συγκεκριμένα, η ανάρτηση αναφέρει:

Φέτος ο πιο σπουδαίος αγώνας είναι αυτός του Νικόλα μας!

Προκειμένου να βοηθήσουμε στη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για τη θεραπεία του Νικόλα στη Βαρκελώνη θα διατίθενται μπλουζάκια (τιμή 15€) για τους αγωνιζόμενους του Corfu Mountain Trail και όχι μόνο!

Θα τα βρείτε σε σημείο πώλησης στο Πεντοφάναρο:

Παρασκευή 10/05/2417:00-21:00

Σάββατο 11/05/24 13:00-15:30

Κυριακή 12/05/24 Από τις 08.00

Στο σημείο θα υπάρχει και ειδικό κουτί για έξτρα οικονομική ενίσχυση για όποιον επιθυμεί

Σας περιμένουμε όλους για να στηρίξουμε μαζί τον μικρό μας φίλο!»

 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search