• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ζεστό χρήμα στους καναλάρχες σε μια δεύτερη «λίστα Πέτσα»

October 29, 2020 85

 

 
 

Σε μια περίοδο έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού η κυβέρνηση αντί να στηρίξει το δημόσιο σύστημα Υγείας χαρίζει λεφτά στους καναλάρχες

Η κυβέρνηση υλοποίησε αυτά που είχε προαναγγείλει για μια δεύτερη «λίστα Πέτσα», υπογράφοντας τη σχετική απόφαση με την οποία δίνει 2 εκατομμύρια στα κανάλια για μηνύματα για τον κορωνοϊό, κάτι το οποίο θα μπορούσε να γίνει δωρεάν αφού πρόκειται για ζήτημα δημόσιας υγείας, αφορά μια πανδημία.

Παρ’ όλα αυτά η κυβέρνηση μετά την αποκαλυπτική λίστα Πέτσα «λιβανίσματος» συνεχίζει και αντί να χρηματοδοτήσει το δημόσια σύστημα Υγείας, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προωθώντας μέτρα ενάντια στην πανδημία, χαρίζει ζεστό χρήμα στους καναλάρχες.  

Δείτε παρακάτω την απόφαση για χρηματοδότηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που υπογράφουν ο υφυπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας,  υπό τον εξής τίτλο: «Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων ανάθεσης  και παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών, καθώς και κάθε άλλης συναφούς υπηρεσίας που απαιτείται για την υλοποίησή τους για την προστασία της δημόσιας υγείας και τη λήψη μέτρων για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19 και της διαδικασίας διάθεσης των σχετικών πιστώσεων».

Εκεί σημειώνεται ότι η απόφαση αφορά  «τη μετάδοση μηνυμάτων από τους πανελλαδικούς ενημερωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της ανώνυμης εταιρείας “Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)” και τους τηλεοπτικούς σταθμούς των παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου (“Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης”) κατά παρέκκλιση ειδικότερων διατάξεων που αφορούν στη μετάδοση των σχετικών μηνυμάτων από αυτά».

 

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« November 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search