• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Καλοκαίρι όλο τον χρόνο στον «ΚΑΦΕΣΑ» (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

September 12, 2022 2420

 

Το Ελληνικό εστιατόριο Kafesas είναι ένα πραγματικό, οικογενειακό εστιατόριο που λειτουργεί εδώ και περίπου 40 χρόνια και με μεγάλη επιτυχία. Ανοιχτό  όλο το χρόνο - όλο το χρόνο καλοκαίρι - και σε διαφορετικές μέρες
υπάρχει ζωντανή μουσική.

Και με ... βραβείο!

Το ελληνικό φαγητό θα είναι αυτό που σας προσφέρεται να δοκιμάσετε σε αυτό το εστιατόριο. Πολλοί επισκέπτονται τον «Καφέσα»  για να δοκιμάσουν καλή σαρδέλα , καλαμάρι, ολόφρεσκα ψάρια, εκλεκτούς ψαρομεζέδες και παραδοσιακά κερκυραϊκά πιάτα από μπακαλιάρο μπουρδέτο ή και σαρδέλες μπουρδέτο μέχρι παστιτσάδα και σσοφρίτο. Και φυσικά εκλεκτά κρέατα της ώρας. Μπορείτε να απολαμβάνετε νόστιμο σπιτικό μπύρα. Θα εκτιμήσετε τον υπέροχο καφέ σε αυτό το μέρος. Πιστή στην ίδια φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια, η παραδοσιακή ψαροταβέρνα – εστιατόριο  με σεβαστό στην παράδοση του πελάτες και τους εργαζόμενου της συχνά παρουσιάζει νέες προτάσεις χωρίς να ξεφεύγει απ' τις γνώριμες γεύσεις, ενώ στο μενού θα βρεις ακόμα και σήμερα μερικά απ' τα πρώτα της best seller πιάτα. Στον όμορφα διακοσμημένο  χώρο της σε απόλυτη αρμονία με το κατά βάση θαλασσινό μενού, θα γευτείς εκλεκτούς μεζέδες και μεσογειακά πιάτα. Υπέροχα πιάτα προσανατολισμένα στη μεσογειακή παράδοση, φτιαγμένα με μεράκι και εκλεκτές πρώτες ύλες, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Μπορεί να είναι εικόνα 17 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "KAF ESAS"

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό

Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό

Η εξαιρετική τοποθεσία αυτού του σημείου με θέα την απέραντη χρυσή αμμουδιά του Άη Γιώργη και με ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα. Φρεσκάδα του Ιονίου υ, αρώματα της Δύσης και γεύσεις της Κέρκυρας και της Μεσογείου.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εσωτερικός χώρος

Ο Άκης (Προκόπης) Μηνάς (Καφέσας) μετά από τετράωρη συνέντευξη με το τηλεοπτικό κανάλι OPEN

The Staff

Το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό εργάζεται σκληρά, παραμένει θετικό και κάνει αυτό το εστιατόριο - ψαροταβέρνα υπέροχο. Ευγενικοί και ζεστοί άνθρωποι που διαμορφώνουν ένα φιλικό οικογενειακό κλίμα. Η γρήγορη εξυπηρέτηση είναι κάτι που αρέσει στους επισκέπτες εδώ. Οι τιμές ανταποκρίνονται την ποιότητα που λαμβάνετε. Υπάρχει μια δροσερή ατμόσφαιρα και ωραία διακόσμηση σε αυτό το εστιατόριο.

Οι ίδιοι οι πελάτες μιλούν για τον «ΚΑΦΕΣΑ»

Μια ταβέρνα με καθαρά ελληνικό νησιώτικο χαραχτήρα, με θέα μπροστά στην θάλλασσα και τα γευστικότερα πιάτα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ ! Το προσωπικό άριστα καταρτισμένο, ευγενικό και πρόθυμο να σε εξυπηρετήση! Είναι must να το επισκεφθείτε

Ξαφνική ανακάλυψη

Σε πολύ ωραία τοποθεσία με εξαιρετική διακόσμηση για όποιον του αρέσουν τα vintage. Η εξυπηρέτηση άψογη με πολύ φιλικό τρόπο τόσο που άμεσα νιώθεις οικογένεια. Το φαγητό αξίζει σίγουρα περισσότερα από 5 αστέρια και φτιάχνεται με μεράκι ενώ σερβίρεται πάντα με προσοχή. Σίγουρα θα επιστρέψω και το χειμώνα για καψαλες στο τζάκι όπως μου υποσχέθηκαν!!

Αν δεν το έχεις ήδη επισκεφτεί, πρέπει να σπεύσεις. Θα γίνει αγαπημένο σου στέκι όπου θα πηγαίνεις από νωρίς το πρωί για καφέ, θα συνεχίζεις με ένα υπέροχο γεύμα και θα σε βρίσκει το βράδυ να απολαμβάνεις ένα χαλαρό ποτό στην επιβλητική του μπάρα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2662051090
6945766164
6978072216
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search