• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θλίψη για τον χαμό της εκπαιδευτικού Αικατερίνης Λιοντάκη

January 23, 2023 432

 

Θλίψη για τον χαμό της εκπαιδευτικού Αικατερίνης Λιοντάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 χρονών δίνοντας σκληρή μάχη με την ασθένειά της. 

Αναλυτικά

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών και ο Σύλλογος Αριστοτέλης αποχαιρετούν την εκπαιδευτικό Λιοντάκη Αικατερίνη που έφυγε σε ηλικία μόλις 56 χρονών. 

Η εκπαιδευτικός Λιοντάκη Αικατερίνη ειδικότητας θεατρικής αγωγής (ΠΕ.91) 56 ετών, δεν είναι πλέον μαζί μας ύστερα απο σκληρή μάχη που έδωσε με την ασθένεια της. 

“Αγαπημένη μας Κατερίνα, έδωσες μεγάλη μάχη με την ασθένεια σου τα τελευταία δύο χρόνια. Το κενό που αφήνεις με την απουσία σου, δεν καλύπτεται εύκολα για το σχολείο μας. 

Ήσουν πάντα αγαπητή από όλους τους μαθητές, τους γονείς και το προσωπικό του σχολείου. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη για την καλοσύνη σου, την ευγένεια σου και την προσφορά σου στην εκπαίδευση. 

Να είσαι σίγουρη ότι αποτελείς για εμάς ένα υπόδειγμα προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, καθώς και, ενδιαφέροντος για την θέση και την αποστολή των εκπαιδευτικών στην κοινωνία μας.

Σου ευχόμαστε καλό ταξίδι.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search