• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Η αγωνία για τον Μπάμπα, ο συγκλονιστικός Γερεμέγεφ και ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός στη Λεωφόρο

February 22, 2024 824

 

Δείγματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην Λεωφόρο

Στιγμές μεγάλης αγωνίας λίγο πριν το τέλος της παράτασης στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας αφού ο Μπάμπα έχασε τις αισθήσεις του επειδή του γύρισε η γλώσσα αλλά τελικά συνήλθε και αποχώρησε με ασθενοφόρο.

Συγκεκριμένα, στο 115′ σε μια μονομαχία με τον Βαγιαννίδη οι δύο παίκτες χτύπησαν κεφάλι με κεφάλι και ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπεσε στο έδαφος δείχνοντας να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως, φυσικά, πήγαν πάνω του τα ιατρικά επιτελεία και των δύο ομάδων και όλοι περίμεναν με αγωνία και με την ελπίδα να πάνε όλα καλά. Και πήγαν. Περίπου πέντε λεπτά μετά ο Μπάμπα ανέκτησε τις αισθήσεις του και όλοι στο γήπεδο της Λεωφόρου τον χειροκρότησαν θερμά, αποχωρώντας αμέσως μετά με ασθενοφόρο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Θετικά μηνύματα για Μπάμπα | inpaok.com

Συγκλονιστικός Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

Το βράδυ όμως της Τετάρτης (21/2) ο Γερεμέγεφ «κέρδισε» τον σεβασμό απ’ όλο το φίλαθλο κοινό της χώρας μετά την κίνησή του να ειδοποιήσει τον γιατρό του Παναθηναϊκού να σπεύσει σε βοήθεια στον σοκαριστικό τραυματισμό του παίχτη του ΠΑΟΚ, Ραχμάν Μπάμπα.

Η στιγμή που «πάγωσε» η Λεωφόρος και η κίνηση του Γερεμέγεφ

Η σφοδρή σύγκρουση του Μπάμπα με τον Βιαγιαννίδη στο τέλος της παράτασης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, πάγωσε τους πάντες στη Λεωφόρο.

Οι γιατροί των δύο ομάδων έσπευσαν άμεσα στο σημείο και είναι φοβερό αυτό που συνέβη με τον Γερεμέγεφ. Ο γιατρός του Παναθηναϊκού ήταν πάνω από τον Βαγιαννίδη όταν ο Γερεμέγεφ τον τράβηξε και τον τράβηξε προς τον Μπάμπα.

Προφανώς, ο Σουηδός επιθετικός αντιλήφθηκε ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρισκόταν σε σοβαρότερη κατάσταση και έσπευσε να τον βοηθήσει.

Η συγκεκριμένη κίνηση του Σουηδού επιθετικού έχει προκαλέσει την αποθέωσή του στο X με τα θετικά σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

 

 

 

Ευτυχώς, ο Μπάμπα συνήλθε λίγα λεπτά μετά και αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο. Διανυκτέρευσε, μάλιστα, προληπτικά στο νοσοκομείο, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Δηλώσεις ανθρωπιάς Τερίμ

Ακόμα πιο συγκλονιστικές και από τον ημιτελικό ήταν οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ στην συνέντευξη Τύπου, με τον Τούρκο προπονητή των «πρασίνων» να στέκεται στον τραυματισμό του Μπάμπα, λέγοντας πως μακάρι ο παίκτης  να μην είχε πάθει τίποτα και ας έχανε η ομάδα του την πρόκριση.

«Θέλω να πω κάτι ακόμα. Ό,τι και να κερδίσετε, ό,τι Κύπελλο και να πάρετε, δεν μπορείτε να το αλλάξετε με τίποτα με την υγεία. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτό που έγινε. Μακάρι να μην είχε πάθει τίποτα ο Μπάμπα κι ας μην παίρναμε την πρόκριση. Ελπίζω να γυρίσει καλά, είναι παίκτης που τον σέβομαι και μου αρέσει πολύ. Ευχόμαστε να βρει την υγεία του γρήγορα και να γυρίσει. Δεν αλλάζει αν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού ή άλλης ομάδας. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα».

Μεγαλείο Βαγιαννίδη: Άφησε τους πανηγυρισμούς και πήγε να δει τον Μπάμπα στο νοσοκομείο

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ραχμάν Μπάμπα που μετά την ολονύκτια νοσηλεία του στο νοσοκομείο λόγω του χτυπήματος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, πήρε εξιτήριο και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε μήνυμά του αναφέρει ότι η ανάρρωσή του είναι καλή και δεν φαίνεται να έχει υπάρξει ζημιά.

Παράλληλα δεν παραλείπει να τονίσει ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαγιαννίδης τον επισκέφθηκε προσωπικά στο νοσοκομείο για να μάθει νέα για την πορεία της υγείας του.

 της υγείας του.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search