• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Βαθιά θλίψη για τον αιφνίδιο χαμό του γιατρού Παγκράτη Προκόπιου σε ηλικία μόλις 47 ετών

February 14, 2023 395

 

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους, για τον αιφνίδιο χαμό του εκλεκτού συναδέλφου Παγκράτη Προκόπιου, σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Ο Προκόπιος Παγκράτης έφυγε πολύ νέος, πάνω στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του για τον ίδιο, την οικογένεια του αλλά και για τους συνανθρώπους μας, τους οποίους υπηρέτησε με πάθος, με ήθος, με αγάπη και ανιδιοτέλεια.

Διετέλεσε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας επί 6 χρόνια, κατά τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του πορείας, ενώ τα τελευταία χρόνια ασκούσε την ειδικότητα του Αιματολόγου στην Αθήνα.

Η ανθρωπιά, η εντιμότητα, η ταπεινότητα και η ευγένειά του τον χαρακτήριζαν πάντα. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του με σεβασμό προς τον άνθρωπο, δίνοντας πάντα το παρόν, όπου χρειάστηκε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην Οικογένεια του εκλιπόντος και εύχεται κουράγιο και δύναμη στους οικείους του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη.

Καλό του ταξίδι…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Καλούδης      Αναστασία Αποστολίδου

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search