• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

«Έφυγε» ο εκπαιδευτικός Νίκος Βαρούμας

May 23, 2023 593

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής, 19 Μαΐου, σε ηλικία 72 ετών (γεννήθηκε 21 Δεκεμβρίου 1950 στη Λήμνο), μετά από μεγάλη μάχη για την υγεία του, ο εκπαιδευτικός Νίκος Βαρούμας, διετέλεσε διευθυντής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος επί ενιαίου Δήμου Σάμου (2014-2019), εν ενεργεία, μέχρι χθες, πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου, τον οποίο αναβάθμισε περαιτέρω και επί θητείας του διοργανώθηκαν αξέχαστες εκδηλώσεις.
Εξαιρετικός αθλητής, επί 20 χρόνια διακεκριμένος ποδοσφαιριστής και στέλεχος της ομάδας του «Πανσαμιακού», έφεδρος αξιωματικός, μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Σάμου, μουσικός με ταλέντο, μέλος και στη συνέχεια διευθυντής της Φιλαρμονικής του Δήμου Σαμίων.

Το Συλλυπητήριο Μήνυμα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου                      

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών εκφράζει την βαθιά λύπη του για την απώλεια του Νίκου Βαρούμα, ενός συναδέλφου που τίμησε το λειτούργημα του εκπαιδευτικού επί σειρά ετών και που δίδαξε ήθος και συνέπεια.Ο Νίκος Βαρούμας υπηρέτησε σε πολλά σχολεία της Σάμου και διετέλεσε Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου. Υπήρξε πάντοτε αφοσιωμένος στο λειτούργημα, υποστηρικτικός προς τους συναδέλφους του και ένας μαχητής για τα προβλήματα στον χώρο της εκπαίδευσης.Ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού της μνήμης ,αποφασίστηκαν  τα ακόλουθα::Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια , την σύζυγο του , τα πέντε παιδιά του και τους οικείους τους.Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του εκλιπόντοςΝα παραστούν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ  στην κηδεία, που θα γίνει στον Άγιο Σπυρίδωνα   στην πόλη της Σάμου, την Τρίτη  23  Μαΐου , στις 13.30 .Να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί το παρόν μήνυμα στον τοπικό Τύπο.Ο χώρος της εκπαίδευσης έχασε έναν άξιο λειτουργό και η Σάμος έναν ενεργό πολίτη που προσέφερε πολλά στον χώρο της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ψήφισμα Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου για την απώλεια του προέδρου του Νίκου Βαρούμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του προέδρου του Νικολάου Βαρούμα σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε.

1. Να υποβάλλει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στην σύζυγό του και γραμματέα του Ομίλου.

2. Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να κατατεθούν στεφάνια στην σορό του εκ μέρους του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου και εκ μέρους της χορωδίας «ΣΑΜΙΑ».

4. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου.

5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του κατά την πρώτη μετά το θάνατό του συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου όπως και στη πρώτη πρόβα της χορωδίας ΣΑΜΙΑ του Ομίλου η οποία είναι δημιούργημά του.

6. Να διατεθεί υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό.

7. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τύπο και στην ιστοσελίδα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου.

 
 
Συλλυπητήριο μήνυμα δημάρχου Ανατολικής Σάμου Γιώργου Στάντζου
 

«Καλό ταξίδι σε έναν άνθρωπο, δάσκαλο, οικογενειάρχη και πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Βαθέος επί ενιαίου Δήμου Σάμου, τον Νικόλαο Βαρούμα. 

Υπηρέτησε την παιδεία, τον αθλητισμό, την τέχνη και την αυτοδιοίκηση με αφοσίωση και επιτυχία.
Πρόεδρος του δραστήριου Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου.
Η πόλη μας θρηνεί.
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 
Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη.»
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search