• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

ΕΡΗΜΙΤΗ Πλους: Μετά τους αλλεπάλληλους βιασμούς σε βάρος του περιβάλλοντος - Τώρα βιώνουμε και την έμπρακτη βία απέναντι στον άνθρωπο

February 19, 2021 174

 

Καταστρέφουν τον Ερημίτη με βάση το σχέδιο της NCH Capital και τραμπουκίζουν περιπατητές σύμφωνα με καταγγελία της συλλογικότητας ΕΡΗΜΙΤΗ πλους  

Αναλυτικά:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε τις απρόκλητες και απαράδεκτες τραμπούκικες βιαιοπραγίες σε ομάδα περιπατητών (μεταξύ των οποίων φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου ) στην περιοχή Κορφοβονιά Ερημίτη Σινιών από τον χειριστή εκσκαφέα - καταστροφέα την ώρα που περπατούσαν και κατέγραφαν το κατεστραμμένο δημοτικό μονοπάτι και το τοπίο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους ο χειριστής αντέδρασε με λεκτική και σωματική βία, προκαλώντας ζημιά στην φωτογραφική κάμερα του ενός, τους έσπρωξε, τους έβρισε χυδαία και τους απείλησε σηκώνοντας πέτρα, έτοιμος να τους χτυπήσει με αυτήν. Κατόπιν αυτού οι περιπατητές ειδοποίησαν την αστυνομία την οποία συνάντησαν στον Άγιο Στέφανο Σινιών που κατέγραψε και τα γεγονότα.

Μέχρι τώρα έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τους αλλεπάλληλους βιασμούς σε βάρος του περιβάλλοντος και την προκλητική απαξίωση των θεσμών.

Τώρα βιώνουμε και την έμπρακτη βία απέναντι στον άνθρωπο.

Το διοικητικό Συμβούλιο

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search