• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

Κυκλοφορεί το ντεμπούτο ΕΡ της Ελεονώρας Κουνενή με τίτλο "If You Just...

June 06, 2023 711
Το ντεμπούτο ΕΡ της Ελεονώρας Κουνενή με τίτλο "If You Just... ” κυκλοφορεί και μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://distrokid.com/hyperfo.../eleonorakouneni/if-you-just
Αυτό ήταν ένα βαθιά προσωπικό έργο και το αποκορύφωμα ετών μουσικής εξερεύνησης και ενδοσκόπησης., όπως δηλώνει η Ελεονώρα. Αντιπροσωπεύει ένα μουσικό ταξίδι που έχει διαμορφωθεί από τις εμπειρίες, τους θριάμβους και τις προκλήσεις που συνάντησα στην πορεία.
Σε όλη μου τη ζωή, είχα την τύχη να συναντήσω μυριάδες μουσικές επιρροές που έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην ψυχή μου. Από τις εκφραστικές μελωδίες και την ατομικότητα της Jazz και τους λοιμώδεις ρυθμούς των λατινικών, στις αυθεντικές γεύσεις της μεσογειακής μου κληρονομιάς και της ποπ-λαϊκής μου προέλευσής, αυτό το EP αγκαλιάζει και γιορτάζει αυτές τις επιρροές, αποτίοντας φόρο τιμής στη μουσική ταπισερί που με διαμόρφωσε.
Αλλά πέρα από τις τεχνικές και τις καλλιτεχνικές επιρροές, “If You Just... " είναι μια ενδόμυχη αντανάκλαση των υψηλών και των χαμηλών του ταξιδιού μου ως ανθρώπινο ον. Περικλείει στιγμές χαράς, στενοχώριας, ανθεκτικότητας και ανάπτυξης.
Είναι προνόμιο να μοιραστώ αυτό το κομμάτι του ταξιδιού μου μαζί σας. Είναι μια προσφορά ευπάθειας, και πραγματικά ελπίζω να αγγίξει τις καρδιές σας και να αντηχήσει με τις δικές σας ιστορίες.
Τέλος, πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν πραγματικά σκληρά για να γίνει πραγματικότητα αυτό το ΕΚ και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, τη δημιουργικότητα σας, την υπομονή σας, το ταλέντο σας και τη φιλία σας.
Πλήρη credits και στίχοι για όλα τα τραγούδια θα βρείτε στην αφιερωμένη σελίδα στην ιστοσελίδα μου: https://www.eleonorakouneni.com/if-you-just-ep
Θα μπορούσατε επίσης να το αγοράσετε και να υποστηρίξετε ανεξάρτητη μουσική (και να κερδίσετε ένα πραγματικά σπουδαίο κάρμα) εδώ: https://eleonorakouneni.bandcamp.com/edit_album...
May be an image of 2 people and text that says "NEW RELEASE ELEONORA KOUNENI If You Tust... Available on: Spotify MUSIC YouTube"
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search