• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

ΟΧΙ στις παράτυπες κατεδαφίσεις των «ορφανών» περιπτέρων της Κέρκυρας

April 04, 2022 649

Σε ανακοίνωση του το σωματείο Ιδιοκτητών και ενοικιαστών Περιπτέρων Κέρκυρας αναφέρει:

«Το σωματείο μας εκφράζει το προβληματισμό του για τις παράτυπες κατεδαφίσεις των «ορφανών» περιπτέρων της πόλης μας. Ο Δήμος για άλλη μια φορά επέλεξε την εύκολη λύση στα ζητήματα που το σωματείο μας θέτει εδώ και 17 Χρόνια. Έτσι μετά την εκκωφαντική σιωπή στα αιτήματα μας για εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της αντικατάστασης των παλαιών περιπτέρων με καινούργια λειτουργικά και καλαίσθητα περίπτερα, επέλεξε την τακτική «πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι» σε ότι αφορά τα «σχολάζοντα» περίπτερα.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η πλειοψηφία των περιπτέρων είναι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και λειτουργούν 16 – 18 ώρες την ημέρα για την κάλυψή των οικογενειακών αναγκών με ένα μικρό́ αριθμό́ εργοδοτουμένων που τις πλείστες περιπτώσεις αποτελούν μέλη της οικογένειας.

Η βιαστική και δίχως σκέψη αφαίρεσή τους, στερεί το εισόδημα σε αυτές τις οικογένειες καθώς και στην εφοδιαστική αλυσίδα και προβληματίζει το σωματείο μας σε ότι αφορά το μέλλον του κλάδου. Καλούμε την δημοτική αρχή όπως ανταποκριθεί στα χρόνια αιτήματά μας με άμεσο διάλογο με σκοπό την δημιουργία κανονιστικής πράξης που να επιτρέπει την εύρυθμή λειτουργία των περιπτέρων καθώς και την επανεξέταση του αιτήματός μας για αλλαγή των παλαιών περιπτέρων με νέα περίπτερα».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search