• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Βαθιά θλίψη και οδύνη για την απώλεια του αγωνιστή εκπαιδευτικού Μάκη Μαυρέλη

August 04, 2024 2028
Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη δοτικότητα και το ενδιαφέρον του Μάκη για όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς

Έφυγε ο αγαπημένος εκπαιδευτικός Μάκης Μαυρέλης μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Νια μάχη που έδωσε αθόρυβα, με αξιοσημείωτη αξιοπρέπεια.Η θλίψη στους καθηγητές της ΕΛΜΕ Καλλιθέας Νέας Σμύρνης Μοσχάτου αλλά και σε όσους τον γνώριζαν στην εκπαιδευτική κοινότητα είναι απέραντη.

Ο Μάκης Μαυρέλης από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες του λαού μας για μια καλύτερη ζωή. Ψυχή των αγωνιστικών παρεμβάσεων εκπαιδευτικών, πρόεδρος για χρόνια στην ΕΛΜΕ Καλλιθέας Νέας Σμύρνης Μοσχάτου αφιέρωσε μεγάλο μέρος της δραστηριότητας του στον αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, των καθηγητών και των μαθητών.

Ανακοίνωση

Αγωνιστική Παρέμβαση Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Μοσχάτου

Με απέραντη θλίψη και πόνο ψυχής αποχαιρετούμε σήμερα τον αγαπημένο μας Μάκη Μαυρέλη. Τον Μάκη μας.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη δοτικότητα και το ενδιαφέρον του Μάκη για ολους/ολες τους/τις συναδέλφους.

Υπήρξε από τα παλαιότερα μέλη της Αγωνιστικής Παρέμβασης και για χρόνια Πρόεδρος της ΕΛΜΕ μας. Πάντα σε όλους τους αγώνες για καλύτερη παιδεία, για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών. Μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα μας στο σωματείο σε ό,τι χρειαζόταν.

Ακούραστα οργάνωνε την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων και την αιμοδοσία της ΕΛΜΕ με πραγματικό, ανθρώπινο, ανιδιοτελές  ενδιαφέρον. Ευγενικός, αγωνιστής, ευαίσθητος για όλα τα κοινωνικά θέματα.

Η απώλεια του Μάκη μας ήταν τεράστια! Η θλίψη όλων μας απέραντη.

Ως Αγωνιστική Παρέμβαση, αλλά και ως εκπαιδευτικοί ο καθένας μας και η καθεμία ξεχωριστά, είμαστε συντετριμμένοι απόψε.

Τον Μάκη Μαυρελη δε θα τον ξεχάσουμε! Θα ζει για πάντα στην καρδιά μας και θα είναι για πάντα ταυτισμένος με το σωματείο μας που τόσο πολύ αγαπούσε.

Κουράγιο και δύναμη στην αγαπημένη του σύντροφο και τους οικείους του.

Οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις Καλλιθέας - Ν.Σμυρνης - Μοσχάτου, αποχαιρετούν τον φίλο, συνάδελφο και αγωνιστή Μάκη Μαυρέλη!

Οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις Καλλιθέας - Ν.Σμυρνης - Μοσχάτου, αποχαιρετούν τον φίλο, συνάδελφο και αγωνιστή Μάκη Μαυρέλη! Ο Μάκης σε όλη του τη ζωή ήταν στην πρωτοπορία του Εκπαιδευτικού Κινήματος μέσα από τις γραμμές των " Αγωνιστικών Παρεμβάσεων". Υπήρξε για χρόνια Πρόεδρος της τοπικής ΕΛΜΕ λειτουργώντας πάντοτε ενωτικά και βάζοντας πάνω από όλα το καλό των μαθητών και των εκπαιδευτικών! Συνετέλεσαι στην πολιτιστική αναβάθμιση της ΕΛΜΕ με θεατρικές παραστάσεις και δίνοντας τη δυνατότητα στους συναδέλφους να παρακολουθούν εξαιρετικές παραστάσεις με μικρό αντίτιμο! Η φιγούρα του γνώριμη σε όλες τις συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες και πορείες! Δεν έλειψε ποτέ από τα μικρά ή μεγάλα προσκλητήρια των καιρών μας! Εξαιρετικός Μαθηματικός και δάσκαλος υπήρξε δραστήριο μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) και μέλος του ΔΣ! Η απώλεια είναι τεράστια! Η θλίψη μας είναι απέραντη! Συλλυπητήρια στους οικείους του! Γίναμε πραγματικά φτωχότεροι! Θα τον θυμόμαστε για πάντα!

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μια άδεια ζωή γύρω γύρω από τον εαυτό τους.

Και υπάρχουν κι αυτοί που ζουν μια γεμάτη ζωή προσφοράς στους άλλους, δοτικότητας, στράτευσης σε κάποια ιδανικά.

 
makis_mayrelis

Ακόμα και τις τελευταίες μέρες ασχολιόταν περισσότερο μην καταναλώσει κάποια μπουκάλα αίμα παραπανίσια από την τράπεζα αίματος, δηλαδή οι άλλοι κι όχι με το ατομικό υπαρξιακό χάος.

Ο Μάκης, το λίγο που τον έζησα, ήταν η δεύτερη περίπτωση. Γεμάτη ζωή, όμως έφυγε νωρίς. Κρίμα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search