• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Οι εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος στη Γαρίτσα

June 13, 2022 74

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άλσους Γαρίτσας Δήμου Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις εκδηλώσεις γιορτής Αγίου Πνεύματος της Εκκλησίας Αγίας Τριάδας στην Γαρίτσα.

Αναλυτικά

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Αγίου Πνεύματος για την Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Την Κυριακή (12/06) στις 21.30 στην Πλατεία Γαρίτσας: Χορωδία θα μας ταξιδέψει σε πιο ρομαντικές εποχές τραγουδώντας παλιές κερκυραϊκές καντάδες.

Την Δευτέρα (13/06) στις 21.00 έξω από την Εκκλησία της Αγίας Τριάδας: μέλη του συλλόγου θα σας γλυκάνουν με λαχταριστά γαριτσιώτικα κεράσματα.

Ο σύλλογος αποφάσισε να αναβιώσει παλιά έθιμα της περιοχής και για αυτό στην γιορτή της Υπεραγίας Θεοτόκου Βλαχερνών στις 2 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει νέες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search