• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Διαφωνία για το ωράριο της μουσικής στην πόλη της Κέρκυρας

July 14, 2022 532
 
 
 
 

Να μην δοθεί παράταση ωραρίου μουσικής πέραν της 11 το βράδυ, αποφάσισε το Τοπικό Συμβούλιο Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.

Οι καταστηματάρχες εστίασης και μπαρ λένε ότι αυτό είναι καταστροφικό για τις επιχειρήσεις τους αλλά και για τον τουρισμό γιατί ουσιαστικά μετά τις 23:00 αδειάζουν τα καταστήματα και νεκρώνει η πόλη.

Από την άλλη, οι κάτοικοι της ευρύτερης παλιάς πόλης της Κέρκυρας αντιμετωπίζουν πρόβλημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια με την καταπάτηση κάθε έννοιας ωραρίου αφού ορισμένα καταστήματα μέχρι τις 3:00 και 4:00 τα ξημερώματα παίζουν μουσική και όπως λένε δεν τους αφήνουν να ησυχάσουν.

Ο Αλέξανδρος Μακρής, πρόεδρος του συλλόγου κατοίκων παλιάς πόλης της Κέρκυρας, μιλώντας στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «ΩΡΑ ΘΕΡΙΝΗ» τονίζει: «Εμείς είμαστε υπέρ της τήρησης των κανονισμών γενικώς. Οι επιχειρηματίες και οι λοιπές επαγγελματικές ομάδες μαζί με τους κατοίκους είναι η ψυχή αυτής της πόλης. Ο νόμος δεν εφαρμόζεται για κάποιους λόγους. Δεν μας πείθει με τίποτα ότι μία πιστή εφαρμογή των νόμων θα πλήξει τις επιχειρήσεις γιατί οι επιχειρήσεις δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με μία ώρα παράταση του ωραρίου της μουσικής δε θα επέλθει μεγάλη οικονομική ικανοποίηση των επιχειρήσεων».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search