• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Επισκευάστηκε η παιδική χαρά στον Άη Γιώργη Αργυράδων

April 28, 2020 769

 

Ομορφαίνει ο Άη Γιώργης Αργυράδων με τις δράσεις του ΤΣ της Δημοτικής Κοινότητας Αργυράδων και εθελοντών με τη συμπαράσταση μελών του ΔΣ του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.

Ο Πρόεδρος Κώστας Μίτσουλης και το  ΤΣ ΔΚ Αργυράδων το Σάββατο25 Απριλίου κάλεσαν  εθελοντές για την επισκευή της παιδικής χαράς του Άη Γιώργη και την κοπή χόρτων. Πολλοί ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και με την προσωπική τους δουλειά βελτίωσαν την εικόνα της περιοχής. Πρώτα από όλα επισκεύασαν την Παιδική χαρά του Άη Γιώργη αλλάζοντας τα παλιά ξύλα με καινούργια.

Ο Σύλλογος των εν Αττική Αργυραδιτών προσέφερε στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αργυράδων 550 ευρώ για επισκευές στη Παιδική χαρά Αγίου Γεωργίου. Το ποσό αντιστοιχεί στα έσοδα από την εκδήλωση του Συλλόγου  με το αργυραδίτικο ροκ συγκρότημα Casarians στο BLUE SEA τον Αύγουστο του 2019 με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας. Επειδή τα έξοδα ήταν πολλά ο Σύλλογος των εν Αττική Αργυραδιτών αποφάσισε να αυξήσει το ποσό ενίσχυσης σε 800 ευρώ.

Επίσης έκοψαν τα χόρτα που εμπόδιζαν ακόμα και την κυκλοφορία, από τους δρόμους του Άη Γιώργη

 

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΑ απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που βοήθησαν . Στον αντιδήμαρχο Αντώνη Βλάσση, στους ξυλουργούς, Δημήτρη Πανδη Μιτσολιό, Σπύρο Λιούμπα, Άγγελο Καββαδία. Στους  Σπύρο Κουλούρη, Σπύρο Καββαδίας (Κοσμά), Πανδή Κώστα (Ντερελέ), Μίτσουλη Σπύρο (Μαλιμπού) και στον πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου τον Γιάννη Καββαδία. «Όλοι μαζί μπορούμε και συνεχίζουμε…»

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search