• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Ξαναπλημμύρισε η Μεσογγή – Προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης και σε σχολεία (video) - «Ξεχείλισε» το ρέμα στην περιοχή Λίνια – Αργυράδες

October 11, 2022 621

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων δημιούργησε η νεροποντή στην Κέρκυρα. Πέτρες και χώματα έπεσαν στην εθνική Λευκίμμης καθώς και ένα τοιχίο στο ύψος του ξενοδοχείου REGENCY.

Στον κόμβο της Μεσογγής το νερό έφτασε τους 30 πόντους το πρωί με αποτέλεσμα η αστυνομία να διοχετεύει την κυκλοφορία των οχημάτων σε παρακαμπτήριους δρόμους. Ο παραλιακός δρόμος Μεσογγή Μπούκαρη έκλεισε λόγω των φερτών υλικών που έπεσαν.



Συνεργεία του Δήμου Νότιας Κέρκυρας είναι επι ποδός για την απομάκρυνση των φερτών υλικών από το οδόστρωμα.

 

Η αυλή σε 4 σχολεία γέμισε με 20-30 πόντους νερό και κλήθηκε η πυροσβεστική καθώς και συνεργεία του Δήμου να διοχετεύσουν τα νερά.


Στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης εργαζόμενοι και πυροσβεστική προσπαθούσαν να βγάλουν τα νερά από το κτήριο.
Η ΠΥ κλήθηκε για άντληση υδάτων σε τέσσερις περιπτώσεις στην περιοχή της Μεσογγής σε ξενοδοχειακές μονάδες και καταστήματα.

 ΠΗΓΗ: ert.gr

«Ξεχείλισε» το ρέμα στην περιοχή Λίνια – Αργυράδες

 

Ξεχείλισε το ρέμα στην περιοχή Λίνια – Αργυράδες όπως δείχνει και το βίντεο που ανέβηκε στα social media από το αρτοποιείο Καββαδίας 

Η βροχή ήταν έντονη στη Νότια Κέρκυρα  και τα προβλήματα πολλά που δείχνουν την έλλειψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας. Ευθύνες τεράστιες στην τοπική, περιφερειακή αρχή και τις κυβερνήσεις διαχονικά, αφού μόλις πριν από λίγους μήνες οι καταστροφές από τον "ΜΠΑΛΛΟ" ήταν μεγάλες

 
 
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search