• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Στα ... σκοτάδια ο Άγιος Νικόλαος Νότιας Κέρκυρας - Χωρίς φως πολλές κολόνες

September 04, 2020 731
 
 
Στα ...μισοσκόταδα ο Άγιος Νικόλαος Νότιας Κέρκυρας, αφού όπως ενημερώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος  πολλές κολόνες έχουν καμένες λάμπες και παραμένουν σβηστές και η εικόνα θυμίζει εποχές των δεκαετιών του 50 και 60 που κυκλοφορούσαμε με το λαδοφάναρα.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
ΦΩΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ
 
Είναι καιρός τώρα που πολλές κολόνες στον Άγιο Νικόλαο Κορισσίων έχουν καμένες λάμπες και παραμένουν σβηστές, ενώ οι κάτοικοι του χωριού πληρώνουν τα δημοτικά τους τέλη.
Εντονότερο είναι το πρόβλημα σε κάποιες γειτονιές όπου υπάρχουν κολόνες που έχουν σβηστές λάμπες ... χρόνια.
Ναι, χρόνια, δεν είναι υπερβολή, είναι αλήθεια. Το θέμα έχει αναφερθεί αρκετές φορές και στο κοινοτικό συμβούλιο, όμως παραμένει άλυτο.
Είναι σημεία σε γειτονιές όπου έχουν καεί τα ντουί στις κολόνες και στα σημεία αυτά δεν χωράνε να πάνε τα καλαθοφόρα οχήματα για επιδιόρθωση, ούτε αυτή η επιδιόρθωση μπορεί να γίνει με σκάλα.
Το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει αδειούχος ηλεκτρολόγος της ΔΕΗ με πέδιλα τσιμπίδες για ασφαλή αναρρίχηση με σκοπό την επισκευή τους.
Το θέμα όμως χρονίζει και η κατάσταση χωρίς φώτα στους δρόμους και στις γειτονιές για πολύ μεγάλο διάστημα μας θυμίζει δυστυχώς εποχές των δεκαετιών του 50 και 60 που κυκλοφορούσαμε με το λαδοφάναρα.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search