• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Με «ειδικό μελετητή» για τη χωματερή – ΣΜΑ κοροϊδεύει η δημοτική αρχή Νότιας Κέρκυρας

December 20, 2020 798

 

Το «ψέμα στο ψέμα» δεν είναι μόνο ένα από τα καλά θεατρικά έργα του Άντονι Νίλσον, αλλά και η τακτική της δημοτικής αρχής Νότιας Κέρκυρας για την επιλογή της θέσης Λεύτερα Αργυράδων.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε σελίδες επί σελίδων για τις αντιφάσεις και τα ψέματα. Ας σταθούμε, όμως στις χθεσινοβραδυνές δηλωσεις του στο δελτίο ειδήσεων του Start TV χθες, Σάββατο 20/12. Ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε ότι για τη συγκεκριμένη επιλογή ότι θα ανατεθεί σε «ειδικό μελετητή» για να μας προτείνει εμπεριστατωμένα με πρότυπες περιβαλλοντικές μελέτες και άλλα.

Τις προηγούμενες μέρες μιλούσε ότι έχουν επιλεγεί 4 ή 5 σημεία. Χθες τα σημεία έγιναν δύο. Στο Νεοχώρι Λευκίμμης και στα Λεύτερα. Το Νεοχώρι το έχει αποκλείσει, άρα μένουν τα Λεύτερα. Επομένως για «μελέτη» ανατίθεται η συγκεκριμένη περιοχή στα Λεύτερα σε (ει)δικό μελετητή. Δηλαδή δεν επιλέγονται μια σειρά από περιοχές για να επιλεγεί την πιο κατάλληλη.

Είναι φανερό ότι η δημοτική αρχή κοροϊδεύει τους κατοίκους της Νότιας Κέρκυρας και συνεχίζει να παίζει το κρυπτό!

Ο πρόεδρος του ΤΣ Κώστας Μίτσουλης απόψε το βράδυ είπε ξεκάθαρα ότι ο Δήμαρχος «ψεύδεται» και αναφέρθηκε πώς στα μουλωχτά ξεκίνησαν οι εργασίες στα Λεύτερα τονίζοντας την αντίθεση των κατοίκων και των τοπικών φορέων της περιοχής.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search