• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Διαγραφή Κ. Πλασκασοβίτη από την «Ενωτική Κίνηση Νότιας Κέρκυρας»

August 08, 2021 292

 

Με Δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος Κ. Λέσσης γνωστοποιεί ότι ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Πλασκασοβίτης διαγράφεται από μέλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας «Ενωτική Κίνηση Νότιας Κέρκυρας».

Αναλυτικά:

Με το παρόν δελτίο τύπου ενημερώνουμε τους Δημότες της Νότιας Κέρκυρας ότι:

1. Από σήμερα Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Πλασκασοβίτης διαγράφεται από μέλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας «Ενωτική Κίνηση Νότιας Κέρκυρας».

2. Συνεπακόλουθα, ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος παύεται από Αντιδήμαρχος Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας καθώς δεν χαίρει πλέον της εμπιστοσύνης του Δημάρχου. Σχετική απόφαση θα εκδοθεί και θα δημοσιευτεί την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021.

Η λήψη της συγκεκριμένης απόφασης έρχεται ως φυσικό αποτέλεσμα της διαφορετικής πολιτικής αντίληψης του Κ. Πλασκασοβίτη από τα λοιπά μέλη του συνδυασμού. Κατά την μέχρι σήμερα πορεία του ως Αντιδήμαρχος επιχείρησε επανειλημμένα να χρησιμοποιήσει το πολιτικό του αξίωμα για προώθηση των προσωπικών του επιδιώξεων και της προσωπικής πολιτικής του ύπαρξης, πράξη που αντίκειται στη δημοκρατική λειτουργία της Δημοτικής Αρχής.

Αυτού του είδους οι αντιλήψεις δεν ταιριάζουν με την ηθική της Δημοτικής μας Παράταξης ούτε με την υπόσχεση που δώσαμε πριν δύο χρόνια στους πολίτες της Νότιας Κέρκυρας. Η ανοχή σε πρόσωπα που δεν τιμούν την ίδια την Απλή Αναλογική που τους έδωσε την αξία που τους αρμόζει, αναιρεί την δημοκρατική λειτουργία του θεσμού της Αυτοδιοίκησης. Η διακριτή πορεία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η μόνη οδός αξιοπρέπειας και η μοναδική απάντηση στην απρέπεια των ύβρεων, των προσβολών και της ειδεχθούς συμπεριφοράς του ενός έναντι του Δημάρχου που τον περιέβαλε με την εμπιστοσύνη του. Άλλωστε είναι γνωστό πως ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου. Χαίρετε κ. Πλασκασοβιτη. 

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας

 

Κώστας Λέσσης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« August 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search