• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Σε άθλια κατάσταση το Ιατρείο Αγίου Νικολάου Ν. Κέρκυρας

September 01, 2021 112

Στις σοβαρές ελλείψεις στο κοινοτικό Ιατρείο Αγίου Νικολάου Ν. Κέρκυρας αναφέρεται αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου

ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ.

(Ενότητα ανάδειξης προβλημάτων χωριού)

Είναι πραγματικά ντροπή μετά από τόσες προτροπές τής κοινοτικής αντιπολίτευσης και μετά από παρέλευση δυο (2) ετών από την έναρξη της τρέχουσας κοινοτικής περιόδου, δηλαδή από το Σεπτέμβριο του 2019, να μη έχουν συμπληρωθεί οι ελλείψεις στο καμαράκι του μπάνιου που προορίζεται για τους επισκέπτες του κοινοτικού ιατρείου του χωριού. Είχε και πριν του 2019 αρκετές ελλείψεις.

Είχαν επισημανθεί και είχαμε ζητήσει να διορθωθούν. Δυστυχώς όμως τόσο οι δικές μας παρατηρήσεις όσο και οι μαρτυρίες επισκεπτών δείχνουν ότι οι ελλείψεις συνεχίζουν να υπάρχουν και σήμερα και δεν έχουν καλυφθεί. Αν είναι δυνατόν να μπορεί να λειτουργεί ένα τέτοιο ιατρείο τον 21ο αιώνα ... χωρίς πόρτα και φως στο καμαράκι του μπάνιου του για τους επισκέπτες του. Γέροι άνθρωποι κυρίως δεν επιτρέπεται να αντιμετωπίζουν πέραν των άλλων και μια τέτοια δυσκολία. Έπειτα όπως και να το κάνουμε για εμάς αυτό το θέμα συνδέεται με το επίπεδο του πολιτισμού μας.

Δεν υπάρχει άραγε ενσυναίσθηση και ευαισθησία στην κοινοτική και δημοτική αρχή; Οι άνθρωποι αυτοί στο μυαλό τους σε ποια εποχή ζούνε, πόσο μας απαξιώνουν ως ανθρώπους και πόσο χαμηλά άραγε βάζουν τον πήχη του πολιτισμού;

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search