• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Αποχαιρετισμός στη δασκάλα Σέντη Χανιαδάκη

December 09, 2021 547

 

Έφυγε από τη ζωή, ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, η συνάδελφός μας δασκάλα Σέντη Χανιαδάκη.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζοντας την οδύνη και την θλίψη όλων των συναδέλφων – μελών του εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας
Την απώλεια της δασκάλας και εικαστικού Σέντης Χανιαδάκη, δημοσιοποίησε ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου
Η εμπνευσμένη δασκάλα και ταλαντούχος εικαστικός συνάδελφός μας υπηρέτησε για πολλά χρόνια σε σχολεία της περιοχής του Αμαρουσίου και της Κηφισιάς αφήνοντας τη σφραγίδα της από όπου κι αν πέρασε, ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε ως δασκάλα και Διευθύντρια σε σχολεία της περιοχής των Καλυβίων Αττικής.


Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζοντας την οδύνη και την θλίψη όλων των συναδέλφων – μελών του εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Αγαπητή μας Σέντη δε θα ξεχάσουμε ποτέ, το χαμόγελο σου, την αισιοδοξία σου και την πίστη σου στη ζωή που ύμνησες με το έργο σου ως δασκάλα και ζωγράφος.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!


Η τελετή αναχώρησης της αγαπητής μας συναδέλφου Σ. Χανιαδάκη θα γίνει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Κηφισιάς.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search