• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θλίψη για την απώλεια του εκπαιδευτικού Δημήτρη Μαγκούτα

June 21, 2023 742

Βαθιά θλίψη και οδύνη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην κοινωνία της Εύβοιας, από την είδηση της απώλειας του δάσκαλου Δημήτρη Μαγκούτα, ο οποίος υπηρετούσε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας.

Ήταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ελένη Παπαϊωάννου και είχαν αποκτήσει δύο γιους. Η καταγωγή του ήταν από την Σέτα του Δήμου Ερέτριας, αλλά διέμενε με την οικογένειά του, στην περιοχή του Μαλακώντα Ερέτριας.

Είχε συμπληρώσει τα συντάξιμα χρόνια και εργαζόταν ακόμα μέχρι να τελειώσει τις σπουδές του και ο δεύτερος γιος του, ο οποίος σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή. Δυστυχώς όμως η άδικη μοίρα του είχε άλλα σχέδια.

Μόλις πριν λίγους μήνες χτυπήθηκε από την επάρατη ασθένεια, η οποία εξελίχθηκε καλπάζουσα στον οργανισμό του και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη των μελών του για τον απροσδόκητο χαμό του συνάδελφου τους Μαγκούτα Δημητρίου.

Ο Δημήτρης υπηρέτησε την εκπαίδευση , από τη θέση του μάχιμου εκπαιδευτικού τάξης. Ακέραιος χαρακτήρας, με ιδέες , ήθος και οράματα, σεβόμενος τους μαθητές του, τους
συναδέλφους και τους φίλους του. Συνεπής σε όλα του αναγνωρίστηκε ως ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ , ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία! Εκπαιδευτικός της τάξης, της προσφοράς, της ανθρωπιάς, της ευθύνης!

Εργαζόταν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας .

 

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στη συνάδελφο σύζυγό του Παπαϊωάννου Ελένη και στους δυο γιους του.” τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search