• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Βαθιά θλίψη και οδύνη στην Κέρκυρα για τον θάνατο του 21χρονου Κωνσταντίνου

July 13, 2023 749

Βαθιά θλίψη και οδύνη στην Κέρκυρα: Ο Κωνσταντίνος Τσικρικώνης άφησε την τελευταία του πνοή στον Άγιο Σάββα το βράδυ της Τετάρτης, αφού έδωσε για τρία χρόνια γενναία μάχη με τον καρκίνο.

 

ΕΛΜΕ Κέρκυρας 

Για τον Κωνσταντίνο

Ο Κωνσταντίνος έφυγε. Μετά από αγώνα χρόνων, δικό του, του Γιώργου και της Ξανθής έφυγε. Ο,τι και να πει κανείς, δεν μπορεί να μετριάσει τον πόνο των γονιών του.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Κωνσταντίνου, στους γονείς του και συναδέλφους μας.

Συλλυπητήρια της ΕΠΣ Κέρκυρας

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Κέρκυρας θρηνεί τον πρόωρο χαμό ενός δικού μας παιδιού, ενός νέου ανθρώπου. Ο Κωνσταντίνος έδωσε ένα τεράστιο αγώνα μαζί με την οικογένεια του, έναν άνισο αγώνα. Πάλεψε σκληρά μέχρι τέλους. Τα ξημερώματα έφυγε , αφήνοντας μια τεράστια πληγή στην οικογένεια του και μια απέραντη θλίψη σε όλους εμάς που τον στηρίξαμε στον τιτάνιο αγώνα του.
Η ΕΕ της ΕΠΣ Κέρκυρας εκφράζει την βαθιά της οδύνη για τον χαμό του Κωνσταντίνου και τα θερμά της συλλυπητήρια στους γονείς του που με τόση
αξιοπρέπεια έδωσαν τον δικό τους αγώνα. Στον πατέρα του , Γιώργο , τον δικό μας άνθρωπο κουράγιο !!!!
ΑΙΩΝΊΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ !!!

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντιπροέδρου του ΣΠΠ Κέρκυρας Γιώργου Τσικρικώνη για την απώλεια του γιου του Κωνσταντίνου.

 Ο Κωνσταντίνος έδωσε με θάρρος τη μεγάλη μάχη για τη ζωή έχοντας τη στήριξη της οικογένειάς του και την αμέριστη συμπαράσταση της κερκυραϊκής  κοινωνίας αλλά δυστυχώς χτες βράδυ έφυγε για πάντα από κοντά μας.

Θα μείνεις ζωντανός στην καρδιά μας και στη μνήμη μας, καλό ταξίδι Κωνσταντίνε...

Ματαιώνεται η εορταστική εκδήλωση της “ΒΑΡΚΑΡΟΛΑΣ” 2023 λόγω του θανάτου του Κωνσταντίνου

 
Το Δ.Σ και όλα τα μέλη της Ένωσης Περιθειωτών “Φίλιππος Βλάχος” καθώς και όλο το χωριό εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό του Κωνσταντίνου Τσικρικώνη και συμπαραστεκόμαστε αμέριστα στον βαθύ πόνο των γωνιών του,του Γεωργίου Τσικρικώνη και της Ξανθής Παπαδάτου, καθώς και σε όλη την οικογένειά του.
 
Σαν έναν ελάχιστο φόρο μνήμης στον άδικο χαμό του Κωνσταντίνου που μόλις μάθαμε, κόπηκε το νήμα της ζωής του στα 22 του χρόνια.. Καλό του ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search