• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

"Έφυγε από τη ζωή" η εκπαιδευτικός Γεωργία Παπουτσή

August 15, 2023 1161

Η Γεωργία Παπουτσή - Μπούκουρη, εργάστηκε σε διάφορα σχολεία ως φιλόλογος εκπαιδευτικός. Αρκετά χρόνια και μέχρι να βγει στη σύνταξη ήταν καθηγήτρια στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας.

Η αγάπη της για τον πολιτισμό και ειδικά για το θέατρο ήταν έντονη. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε δραστήριο μέλος του θεατρικού σχήματος συνταξιούχων Νέας Σμύρνης – Καλλιθέας.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και η ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου.

Το Δ.Σ. της  Ε.Λ.Μ.Ε. Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου σάς ενημερώνει για την απώλεια της αγαπημένης μας  συναδέλφου Γεωργίας  Παπουτσή, Καθηγήτριας Αγγλικής Φιλολογίας στο  4ο ΓΕΛ  Καλλιθέας, από το οποίο αφυπηρέτησε πριν από λίγα χρόνια  με μεγάλη και δημιουργική  πολιτιστική δράση τόσο στα πλαίσια   του σχολείου, όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα της ΕΛΜΕ. Είχε αναλάβει για αρκετά χρόνια  τη σκηνοθεσία της θεατρικής της ομάδας της ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ  με την οποία παρουσίασαν άκρως επιτυχημένες παραστάσεις . ΄Ηταν πάντα  παρούσα στους εκπαιδευτικούς  και τους λαϊκούς αγώνες. Η ΕΛΜΕ  εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας  προς το σύντροφο της ζωής της.

          Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη ,16 Αυγούστου στις 11.00πμ στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων  να κατατεθούν χρήματα στη μνήμη της στο ΚΚΕ ή  στην  ΕΕΔΥΕ  Νέας Σμύρνης  της οποίας διατελούσε μέχρι τέλους πρόεδρος.  

           Η ΕΛΜΕ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ  ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

  Καλό  Ταξίδι στη Γειτονιά των Αγγέλων  ΓΕΩΡΓΙΑ!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search