• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Στη γειτονιά των αγγέλων ξαφνικά η 35χρονη Λίνα Σταυριανάκου

August 31, 2023 530

 Απώλεια για την οικογένεια του ΠΕΙΦΑΣΥΝ - peifasyn.gr | Καλώς ήρθατε στον όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή για τη γειτονιά των αγγέλων η γνωστή φαρμακοποιός Λίνα Σταυριανάκου σε ηλικία 35 χρονών

Η ανακοίνωση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ σκόρπισε τη θλίψη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, αφού η Λίνα, κόρη του φαρμακοποιού και αγαπημένου φίλου Μιχάλη Σταυριανάκου, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.

Μια νέα γυναίκα με γενικότερη παιδεία και αγάπη για τη Λογοτεχνία από τα μαθητικά της χρόνια που ξεχώριζε για την ευγένεια την καλοσύνη της και το ήθος της. Όσοι γνώριζαν τη Λίνα είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα λόγια. Με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο, πρόθυμη και ευγενική πάντα να εξυπηρετήσει κάθε συνάνθρωπο. Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην Ιταλία όπου και εργαζόταν σε φαρμακείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ η Λίνα ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

Μετά από λίγες ώρες και χωρίς να γίνεται γνωστή η αιτία της ξαφνικής αδιαθεσίας της, η 35χρονη φαρμακοποιός απεβίωσε παρά τις προσπάθειες των ιατρών.

Πρόκειται για μια τραγική απώλεια η οποία έχει βυθίσει στο πένθος την κοινότητα των φαρμακοποιών του Πειραιά και την οικογένεια του Μιχάλη και της Μαρίνας. Μια δεύτερη ανείπωτη τραγωδία για την οικογένεια του Μιχάλη μετά και την οδυνηρή απώλεια του γιου τους Σταύρου σε νεαρή ηλικία πριν από μερικά χρόνια.

 

Το drepaini.gr (argyrades.gr) εκφράζει τη βαθιά οδύνη και λύπη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους γονείς και τους συγγενείς.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search